Ревю на външен диск ADATA HV620S

Едва ли има човек, запален по технологиите, който вече да не е оценил ролята на външните преносими дискове в наши дни. Те имат множество практични приложения в ежедневието ни като най-често служат за съхранение на големи файлове (снимки, видео и други), както и за създаването на бърз бекъп на важни документи и информация.

Със своите компактни размери и бързина ADATA HV620S се нарежда сред най-предпочитаните устройства от този тип, излезли на пазара напоследък. Екипът ни получи тестова бройка от устройството и успя да се убеди в полезността и многобройните му предимства. По-долу можете да прочетете повече за тях.

Външен вид и дизайн

ADATA HV620S може да се открие в бял, черен и син цвят като дизайнът му е изключително изчистен – с един характерен издаден ръб, който предпазва лицевата страна от надраскване, когато дискът лежи върху различни повърхности. Върху предния панел на устройството е разположен SuperSpeed USB3.1 порт, а в горната му част – логото на ADATA и син LED индикатор, информиращ за статуса на диска.

Тегло и размери

ADATA HV620S е изключително лек – теглото му е едва 152 грама. Впечатляващи са и неговите размери – 115 x 78 x 11.5 мм, които го правят лесен за пренасяне дори и в най-малкия джоб на вашата дреха.

Капацитет

В зависимост от модела, устройството може да съхранява 500GB, 1TB, 2TB или 4TB информация. Може да се свързва с настолен компютър или лаптоп, като е съвместим с интерфейсите USB 3.1 и USB 2.0 и операционни системи Windows XP/Vista/7/8/8.1/10, Mac OS X 10.6 и Linux Kernel 2.6.

Допълнителни аксесоари

Устройството се продава в комплект с USB3.1 кабел и ръководство за употреба.

В заключение ще отбележим, че ADATA HV620S е чудесно решение за съхранение, което се отличава не само със своите компактни размери и устойчив дизайн, а и с високата си производителност. Той може да бъде ваш незаменим помощник в работна среда, както и да съхранява на сигурно място любимите ви спомени от личния ви живот.