Android 9.0 Pie пристига и за собствениците на motorola

Motorola вече стартира разпространението на Android 9.0 Pie за притежателите на  moto x4 в България. Новата операционна система гарантира интелигентно мобилно изживяване с редица полезни функции за по-бърза и удобна работа.

 

Android Pie залага на новости като функцията “adaptive battery” например. Благодарение на нея Вашият motorola moto x4 вече ще може да разпознава кои са любимите Ви приложения, които използвате постоянно, и автоматично ще пази енергията си именно за тях. Актуализацията ще Ви изненада и с изцяло новия си режим “app timers”, който се грижи за безопасната употреба на устройството. Чрез усъвършенствания софтуер телефонът принудително ще прекратява работата с посочени от Вас приложения в предварително зададен час за изключване.

 

Жестовите възможности, вече известни като “Интуитивна навигация”, също се нареждат сред основните характеристики на Android 9.0 Pie. Сред тях сега е бутон за автоматично завъртане на екрана. 

 

Актуализацията представя и подобрения режим “Не ме безпокойте”, с който лесно можете да изключите възможността за получаване не само на известия, но и на визуални добавки, докато сте във важна среща или пък искате да останете необезпокоявани. Това са функции, на които потребителите на Motorola се радват от години, благодарение на Moto Actions. Не на последно място, Android 9.0 Pie представя и функцията “app actions”. С нея телефонът Ви научава Вашите действия в определени часове и автоматично се адаптира според интересите и предпочитанията Ви за видеа или музика например. Другата интелигентна и интригуваща опция е възможността да се създават бутони за директно набиране, в случай че ежедневно разговаряте с определен контакт по едно и също време.

 

Android 9.0 Pie прави впечатляващия и стилен moto x4 още по-удобен и практичен. Новите възможности, които идват с актуализацията, са допълнение към вече познатите функции, които смартфонът предлага. Сред тях са снимките с боке ефект, селективно черно-бяло и водоустойчивост клас IP68.