Отстъпки до 50% от Pulsar по време на празниците

За всички, чиито сърца и мечти горят във виртуалните пламъци на гейминга, а трепетният миг, в който разопаковат нова игра, технологична джаджа или емблематичен мърчъндайз носи тръпката от едно предстоящо приключение, единствената специализирана верига за компютърни и видеоигри в България – Pulsar Games – е подготвила цяла серия от коледни изненади.

 

Както във всеки празничен сезон, серия от страхотни промоции на българската компания за видеоигри ще даде на всеки възможност да открие под елхата желания подарък, за да обогати колекцията си с игри или хардуер, а защо не й да положи основите на новото си хоби, ако все още не се е докосвал до магията на гейминга.

 

Най-популярната конзола на пазара – PlayStation 4 – и най-хитовите игри за нея, сред които са God of War и Marvel’s Spider-Man, големите заглавия на мегаиздателите Blizzard и Electronic Arts, сред които са спортният феномен FIFA 19 и мултиплеър явлението Overwatch – всичко това се предлага на нови, промоционални цени в празничните дни. На промоционална цена се радва и най-популярният развлекателен продукт в историята, намерил своето място в книгата с рекордите на Гинес, а именно – Grand Theft Auto V.

 

В тези предложения геймърите могат да открият някои от най-добре оценените игри за годината с отстъпки до 50% в цената. Всичко, което им остава е да намерят достатъчно място под елхата.