MMD обяви новия Philips 241B8QJEB

MMD, водещ специалист при дисплеите и лицензен партньор на Philips monitors, обяви модела Philips 241B8QJEB. Този 24″ (23,8 см) LCD Full HD монитор предлага на професионалистите визуалното представяне и инструментите за увеличаване на продуктивността, които търсят. Функции като SmartImage, IPS и Full HD резолюцията гарантират безупречно качество на изображението, а новации като LowBlue Mode, Flicker-free и SmartErgoBase предлагат комфорт за очите и тялото по време на натоварения работен ден. Снабден с USB 3.0, SmartConnect и вградени стерео говорители за улеснение на ежедневните задачи, Philips 241B8QJEB зачита и екологията, с 85% пластмаси, подлежащи на рециклиране и съответствието с множество стандарти за защита на околната среда.

Картина от висок клас

Philips 241B8QJEB е проектиран за професионалисти, които посвещават значителна част от своя работен ден на задачи, свързани с компютъра. Този монитор Philips е снабден с високопроизводителен панел, който гарантира приятно визуално преживяване на потребителите, независимо над какво работят – от фотография до дизайн или електронни таблици. С Full HD 1920 x 1080 резолюцията е представен всеки детайл на всяко изображение, а яркостта и контраста са подсилени за по-искряща и реалистична картина. Мониторът използва IPS технология, която позволява на изображенията да изглеждат живи от всеки ъгъл. Таза характеристика е особено полезна при групова работа, когато всеки може да види дисплея и да оцени кристалните и ярки цветове, независимо от каква позиция го гледа. Но и това не е всичко. MMD отиват още една стъпка по-далеч по отношение на качеството и са снабдили Philips 241B8QJEB с ексклузивната технология SmartImage, която оптимизира представянето на дисплея в зависимост от съдържанието на екрана. Потребителите могат да изберат режими като Movie, Photo, Game и други, а мониторът автоматично прави необходимите настройки, за да гарантира най-доброто възможно потребителско преживяване във всяка ситуация.

Удоволствие при използване

Philips 241B8QJEB стига до края в мисията си да предложи максимален потребителски комфорт и продуктивност. Технологиите като LowBlue Mode and Flicker-free намаляват умората на очите от синята светлина и трептенето, което означава по-малко напрежение дори след дълги работни сесии. Режимът EasyRead е друга практична функция, проектирана да увеличи зрителното удоволствие чрез осигуряване на приятно преживяване, наподобяващо четенето от хартия. Дори стойката SmartErgoBase на монитора е разработена с идеята за потребителски комфорт и може да бъде нагласяна по височина, накланяна или завъртана с цел намиране на идеалната позиция за зрителя, така че той да не изпитва никакво неудобство пред монитора и възможно най-малко физическо напрежение. Стойката дори решава проблема с оплетените кабели като предлага лесното им прикрепяне на гърба.

Интелигентни функции

Като истински партньор по отношение на продуктивността, Philips 241B8QJEB е снабден с USB 3.0 Super Speed технология за лесни и бързи трансфери на данни със скорост 10 пъти по-висока в сравнение с USB 2.0. USB 3.0 осигурява чудесна пропускателна способност и подобрено управление на захранването, което позволява на потребителите да използват устройства за съхранение на информация с голям капацитет. За потребителите, които още не са направили прехода от USB 2.0, обратната съвместимост гарантира, че USB 2.0 устройствата ще работят с този монитор. Но технологиите за връзка на Philips 241B8QJEB не се изчерпват с това. Неговата SmartConnect технология означава, че мониторът може да приема широк набор от входни сигнали по стандартите VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4.

Philips 241B8QJEB ще се появи на пазара през януари 2019 г. на препоръчителна крайна цена от 349 лв. с ДДС.