Офис сграда, като част от съвременните офис площи!

 

Офис сграда, която е функционална част от съвременните офис площи е сградата на бизнеса в бъдещето. Макар и нестабилна в много отношения, нашата страна е доста стабилна, когато стане дума за бизнес имотния сектор у нас. Компанията Фортън е бизнес консултантска агенция по своята същност, но с доста разширени функции, както те самите казват в сектора на бизнес строителството, извършването на сделки с парцели, отдаването и поддръжката на бизнес имоти под наем и още редица полезни услуги за бизнеса в България. На страниците на фирмата онлайн – www.forton.bg можете детайлно да се запознаете с дейността й, но тук ще говорим главно за модерните офис сгради днес и защо е толкова важно да са част от офис площите със съвременна ориентация! Вижте…

Фортън определят съвременните офис сгради и площи, като жизненоважна част от бизнес средата у нас

Днес бизнеса има дефицит на квалифицирана работна ръка. Бизнеса изпитва остра нужда от работни кадри, които да ходят с желание на работа ежедневно. Как да постигне това? Един от начините да се привлекат и задържат повече квалифицирани работници у нас е именно предлагането на съвременна работна среда, която да ги предразполага към повишаване на продуктивността. Реално погледнато над 50% от работещите у нас кадри са заети в сферата на компании, извършващи дейността си от офис сграда и дори производствените предприятия имат нуждата от квалифицирани административни кадри, които имат нужда да работят в съвременна среда или офиси казано по разбираемо. Точно тук ролята на Фортън е огромна за бизнес пазара у нас, понеже помага на хиляди корпоративни компании и инвеститори да срещнат интересите си и изискванията си от гледната точна на наемателите на бизнес сграда и нейните наемодатели. Поради големият обем на клиенти, консултанта има възможност да свери часовниците на наемодателите, от какво точно се нуждаят бизнес наемателите!

Освен това Фортън помагат на клиентите си да осъществят бизнес целите си още от намирането на парцели за строеж на бизнес сгради, през тяхното закупуване и промяна на статут, до надзор над строителните работи и пускането на обекта в експлоатация. Така най-общо казано желанията и търсенията на бизнес сектора у нас (работодателите) напълно са посрещнати от предприемачите и инвеститорите в бизнес имоти. Услугите да се предложи една съвременна офис сграда, като част от напълно функционална офис площ, за наематели и наемодатели у нас от бизнес средите, са напълно професионални благодарение на консултанта. Всеки работещ с партньор, като Фортън добре знае, че не предлага на бизнес наемателите единствено местоположение, паркинг, транспорт и прочие, предлага им гъвкава, функционална и добре поддържана бизнес сграда, която напълно хармонизира с офис площта наоколо. Бъдете адекватни към пазара за бизнес имоти у нас днес. Бъдете внимателни, какво искат и търсят бизнесите у нас. Бъдете разумни в инвестициите си. Просто посетете www.forton.bg и им се доверете, така вашата офис сграда ще отговаря напълно на очакванията на бизнеса у нас, още от самото създаване на проекта й!