Купете 3D фототапети онлайн на Fototapeti24.com

Декорацията с 3D фототапети е определено един много арт подход към всяка стена. Тази мода възникна сравнително скоро с помощта на модерните технологии, които от обикновените фототапети вече създават триизмерни такива с много по-голямо отношение към детайла.

Избирането на такъв вид декорация е много по-различно от закупуването на някоя дреха или чифт обувки от витрината на магазина, които лесно могат да бъдат подменени с нови. При 3D фототапетите не казваме, че това е невъзможно, но е много по-трудно постижимо. Като “господар” на своя дом, всеки от нас има право да избере това, което му харесва, а не това, което е модерно и е тенденция във всички каталози. Точно на такова мнообгразие залагат и от фирмата Фототапети 24 в своя онлайн каталог на https://www.fototapeti24.com/bg/page_21.html, където можете да намерите всякакви видове 3D фототапети на различни тематики, в зависимост от вашите предпочитания – море, плажове, гори, планини, големи градове, животни, цветя и растения и други.

 

Купете 3D фототапети онлайн на Fototapeti24.com

 

Помислете добре преди да се спрете на конкретен дизайн, защото след поставянето му на стената, той става фокусен център в помещението и първото нещо, което грабва окото на всеки щом прекрачи вашия праг. Изображението е препоръчително да бъде в пълна хармония с обзавеждането. След монтирането му, трябва да изглежда като последния перфектен завършек на всичко останало в стаята. Затова в повечето случаи не самата картина е важна, а това дали се вписва добре и хармонично в пространството.

3D фототапетът не е задължително да представлява някаква огромна фотография залепена на стената. Има различни фигури, графики и образи, които можете да съчетаете. Геометричните изображения например са едни от най-предпочитаните, тъй като създават по-съвременно и модерно усещане. С точните си форми и симетрията внасят подреденост и хармония. Освен това те имитират най-различни форми на прозорци и тераси с прекрасни гледни, които уголемяват оптически пространството в стаята. Контрастът, който се внушава между светлите и тъмните цветове, събуждат и стимулират човешкото око, давайки му усещане за дълбочина и динамика.

В каталога на електронния магазин на Фототапети 24 има всякакви видове и размери 3D фототапети. В зависимост от размера, който желаете, ще получите конректния фототапет на 2, 3 или максимум 4 части. Предлагат се 3D фототапети както на специална хартиена основа, така и с флис основа, чиито предимства бърз и лесен монтаж и демонтаж. Изображението се печата с първокачетсвен HP латексов печат, който гарантира безкомпромисно качество – детайлен и реалистичен фотопечат, който е напълно устойчив на пряка дневна и изкуствена светлина. Всички продукти са лицензирани и сертифицирани по ISO 9001 и TUV SUD, а материалите, от които са изработени, са екологично чисти и подходящи за всеки дом.

Фирмата поема и куриерските такси, което означа, че имате и безплатна доставка. Тъй като всички артикули на сайта са в наличност, получавате пратката си до максимук един работен ден в офис на Спиди или до посочен от вас адрес.

Поръчването става много лесно без допълнително изискване за регистрация. Трябва да попълните празните полета с вашите данни и координати под описанието на фототапета, който сте избрали, в графата “Форма за Поръчка” или да позвъните на телефонен номер 088 9075 230.

Купете 3D тапети онлайн и променете облика на дома си само с един клик на www.fototapeti24.com.