Направете място под елхата за геймърските монитори AOC

Специалистът при дисплеите AOC предлага една от най-добрите идеи за коледен подарък за любимите хора или за вас самия: чисто нов геймърски монитор! Със започването на празничния сезон геймърските AAA заглавия напълниха виртуалните и физически щандове в магазините. Сега е перфектното време за купуване на последен модел геймърски монитор от AOC, с чиято помощ да им се насладите. Наскоро обявената серия от модели G1 предлага най-много за парите ви със своя привлекателен извит дизайн, честота на опресняване 144 Hz, 1 ms MPRT (Moving Picture Response Time) и три предлагани размера за всеки вкус: 24” (59.9 см), 27” (68.6 см) и 31.5” (80 см).

Зимата е истинска наслада за гейминг ентусиастите заради пускането на много вълнуващи и дългоочаквани AAA игри и различни оферти за обновяване на игровите машини. Тя е и най-доброто време за правене на подаръци на близки геймъри.

 

Един от най-добрите помощници за зимните игрови сесии е извитият монитор AOC с ултра тънки рамки и любимите на геймърите спецификации, включващи FreeSync, 144 Hz честота на опресняване, 1 ms MPRT и настройваща се по височина ергономична стойка.

 

Потребителите често забравят колко голяма разлика дава един геймърски монитор по отношение на прецизността, потапянето и насладата от играта. Затова AOC пояснява защо те имат значение и какво прави серията G1 перфектен избор за игра:

 

·         144 Hz честота на опресняване: моделите C24G1, C27G1 и C32G1 показват до 2,4 пъти повече кадри в секунда в сравнение със стандартната честота от 60 Hz при обикновените монитори, което създава усещане за „връзка с играта“.

·         1 ms MPRT или 4 ms GtG: Освен 4-те различни настройки за pixel overdrive, с които се настройват времената за опресняване на пикселите, геймърите могат да активират и функцията MBR (Motion Blur Reduction), която синхронизира подсветката с опресняването на кадрите. Тя може да бъде настроена за оптимален баланс между яркост и супер отзивчиви изображения без замазване.

·         VA панел с висок контраст: VA (Vertical Alignment) технологията комбинира най-добрите характеристики на TN и IPS панелите, а именно краткото време за реакция на TN и цветовата точност заедно с широките зрителни ъгли на IPS. Тя обаче е по-добра и от двете със своя 3 пъти по-висок контраст (3000:1 статично съотношение).

·         Извит панел (1500R за 24”, 1800R за 27” и 31.5”): Извивката на мониторите G1 позволява на потребителите да почувстват как картината ги обгръща. Извитият дисплей предлага по-добро зрително изживяване за всякакво съдържание.

·         FreeSync: Променливата честота на опресняване позволява на монитора да синхронизира опресняването на картината с кадровата честота на графичния процесор (с поддържаните AMD GPU), като по този начин елиминира накъсването и насичането, както и увеличеното входно закъснение на сигнала, породено от активирането на V-Sync.

·         Специфични геймърски екстри: Серията G1 предлага и много функции за удобство като: AOC Game Color за настройка на цветовото насищане; Game Mode за лесен избор на предварително дефинирани настройки за различните игрови жанрове; Dial Point за наслагване на мерника върху картината, Low Blue Light режим и Flicker-Free технология за продължителни гейминг сесии без напрежение и други

Запалените фенове на електронните спортове трябва да разгледат и последния специален монитор на AOC. Създаден в партньорство с отбора G2 Esports, моделът G2590PX/G2 е с 3-странен „безрамков“ TN панел с резолюция 1920 x 1080 пиксела, FreeSync поддръжка и 1 ms време за реакция. G2590PX/G2 е красиво декориран със самурайските мотиви и логото на G2 Esports и предлага уникален дизайн, който отличава игровата среда на хардкор геймърите.

AOC G2590PX/G2 вече е наличен на препоръчителна цена от 719 лв. с ДДС.

Серията G1 е налична на следните цени: C24G1 – 389 лв. с ДДС, C27G1 – 489 лв. с ДДС и – 579 лв. с ДДС.