Какво не знаем за парфюмните тестери?

 

Парфюм тестер определено това е  символ на индивидуалността, на стила, на темперамента, на уникалния и своеобразен почерк на всяка личност. Правило е при неговия избор да го изпробваме чрез тестер. Той ни позволяваме да разберем не само дали ароматът ни допада, но и доколко е подходящ за нас. Случва се някои хора да гледат с недоверие на тестера. За тях той е второкачествен продукт и недалновидна покупка, защото се употребява непрекъснато и е изгубил голяма част от качествата си. Ако сме наясно  по какво си приличат и по какво се различават тестерът и оригиналния парфюм, категорично ще отхвърлим това съмнение.

От първостепенно значение е да знаете, че тестерите имат идентичен състав като този на оригинала. Той не му отстъпва по никакъв начин. Единствените съществени разлики са  цената, количеството и опаковката.

Обикновено цената на тестера е в пъти по-ниска от тази на парфюма, като разбира се може да проверите това в онлайн маркова парфюмерия Testeri-bg.com. Безспорно това е улеснение за бюджета на всеки. В крайна сметка притежавате предпочитания аромат, без да се харчите прекомерно пари.

Количеството парфюм в тестера понякога е по-малко от това в оригиналния продукт. Ако един флакон от 100 мл може да ни стигне за до 1500 впръсквания, то това в тестера достига до 1000. Разбира се, това е приблизително, защото зависи от честотата на употреба. Този факт не трябва да ни притеснява. Нормално е да е така, защото тестерите понякога са във флакони с по-малка вместимост.

Повечето тестери са в обикновена картонена транспортна опаковка без цвят и орнаменти. Именно тя ги прави по-евтини, но не фалшиви и некачествени. 

Тестерите са предназначени предимно за  изпробване на парфюма в магазин или търговски обект.  Важно е да уточним, че някои производители предлагат и такива за продажба. Те са чисто нови и неизползвани, даже понякога флаконът да е без капачка и опаковка.  Тяхното закупуване е за предпочитане, когато става въпрос за лична употреба, а не за подарък. 

Няма какво да се лъжем – закупуването на тестери невинаги е лесна задача. Те не се предлагат масово, а предимно в специализираните магазини за дрогерия, козметика и парфюми. Задължително е ароматите да се тестват предварително. Когато пробвате от уханието на парфюма с тестер, можете да се докоснете до неговите нотки и да решите дали това е вашият!

В Testeri-Bg.com се предлагат тестери на утвърдени марки парфюми на невероятни цени без конкуренция, с гаранция за произход и качество. При доставка можете да отворите пратката, да прегледате съдържанието, да се парфюмирате и след  като установите, че това е избраният от вас аромат, да заплатите дължимата сума.