Tenda анонсира системата Nova MW3 на българския пазар

Tenda Technology, един от водещите производители на мрежово оборудване, обяви пазарния дебют на своя нов модел безжична решетъчна мрежа Nova MW3 на българския пазар. Системата ще се предлага на цена от около 150 лв. с ДДС във вариант с 2 модула от официалния дистрибутор Most Computers. 

 

Моделът е по-малкият наследник на системата MW6, която компанията пусна наскоро и на нашия пазар. MW3 е подходяща за големи жилища и средноголеми офис и , като осигурява покривност на площ от 200 кв.м. Новите модули поддържат стандартите IIEEE 802.11ac/a/n и IEEE 802.11b/g/n, като предоставят скорост на връзката до 1200Mbps. Работните честоти са съответно 2.4GHz и 5GHz. 

 

Tenda Nova MW3 е иновативен продукт, който изцяло замества всеки маршрутизатор и предлага най-съвременното Wi-Fi решение за дома или офиса. MW3 използва новата mesh технология, която осигурява непрекъсната връзка чрез мрежова структура на възли и алгоритми за автоматично преконфигуриране за правилно предаване на данни. Всеки от модулите се свързва автоматично с останалите, като по този начин покрива различни участъци и осигурява непрекъснат обхват, без наличие на мъртви точки. 

 

Благодарение на технология MU-MIMO, Nova MW3 може да комуникира с множество безжични Wi-Fi устройства като оптимизира скоростта и покритието. Конфигурацията е бърза и лесна, а наличното приложение Tenda WiFi App позволява блокиране на неоторизирани потребители. Поддръжката на родителски контрол дава възможност за различни настройки на браузването в интернет, докато използването в режим “гост” защитава личната сигурност и запазва вече зададени настройки и ограничения.