Три съвета при покупка на подаръци за мъже

 

Искате да зарадвате приятел със страхотен подарък, но нямате идея какъв? Разгледайте нашите интересни идеи и съвети за това как да се справите със задачата да откриете най-добрите подаръци за мъж:

Определете бюджет

Със сигурност бюджетът зависи от конкретния повод, за който търсите подарък – юбилей, имен ден или просто да го зарадвате. Независимо каква сума ще определите обаче, най-важното е да я използвате за подарък, в който сте вложили времето и мислите си за конкретния човек.

Съобразете се с интересите му

Дори и минимална сума ще е достатъчна, ако се съобразите с интересите и предпочитанията му. Ако приятелят ви например обича да пътува, можете да го зарадвате с нов спален чувал, модерна раница, а защо не и почивка до някоя екзотична дестинация. Можете също така да му изберете добра GPS навигация, която да го води до крайната дестинация в България или чужбина.

Ако приятелят ви работи в сферата на технологиите, можете да му подарите странна USB-джаджа за компютъра като USB вентилатор да го охлажда, USB котлонче да му държи кафето топло или просто нова USB флашка. Ако обича да се разтоварва с игри, нов геймърски волан със сигурност ще го зарадва много.

Ако следиш любимите му изпълнители и се снабдиш с новия им албум, ще уцелиш в десятката. Можеш също да провериш кога идват в България и да се снабдиш с билети за концерта им или дори да организираш екскурзия до най-близката дестинация, в която ще имат участие.

В онлайн магазина за сувенири и подаръци Neostyle.bg ще откриете още много оригинални идеи и полезни съвети при избора на подаръци за мъж.

Бъдете креативни

Независимо с какъв бюджет разполагате и на какъв подарък ще се спрете, поднесете го с чувство и по оригинален начин. Подарявайте с усмивка, с добри и искрени пожелания към човека до вас. А защо да не изберете нестандартно време и място да поднесете изненадата си – като например да го събудите с любимата му музика или да си уредите среща на летището, откъдето изненадващо да потеглите за някоя екзотична дестинация.