Невероятно бързият Honor Play

Honor Play е революционно устройство, което е и вашият скрит коз към победата. Мобилните видеоигри в момента доминират в гейминг пространството и през последните десет години търсенето на по-добри възможности за графична обработка при смартфоните се увеличи. Днес MOBA игрите (масова онлайн бойна арена) изискват от смартфоните светкавично бърза графична обработка. Най-новите технологии и приложения като AR, VR и HDR рендиране стават все по-популярни при мобилните телефони и също се нуждаят от висока графична производителност. Графичните процесори за мобилни платформи обаче винаги са били изправени пред редица технически ограничения като пространство и капацитет, топлинна ефективност и консумация на енергия. Тези фактори затрудняват разработчиците на смартфони да се справят с нарастващото търсене на по-добра мобилна графична обработка.

Появата на Honor Play на пазара носи две основни иновативни и революционни за индустрията смартфон технологии за мобилните геймъри. Първата е новата технология GPU Turbo на Honor, която значително увеличава графичната производителност при гейминг.

  1. Зверска производителност: GPU Turbo драстично увеличава скоростта на графичната обработка и изчислителната ефективност

GPU Turbo е новаторска технология за обработка на графики за безпрецедентно изживяване при мобилния гейминг. Това е интегрирана хардуерно-софтуерна технология за ускоряване на обработката на графики, която реконструира традиционната рамка за обработка на графики в долния слой на системата, значително подобрявайки ефективността на графичните процесори при графичната обработка и изживяването на смартфон потребителя по време на игри. Honor Play е разработен специално за GPU Turbo.

Honor постигна ключов технологичен пробив с GPU Turbo, подобрявайки ефективността на графичнaта обработка с 60% и намалявайки консумацията на енергия от системата-върху-чипа (SoC) с 30%, като постави нови рекорди в производителността на смартфоните и баланса на потреблението на енергия.

Технологията GPU Turbo в Honor Play позволява:

  • Да играете повече: Ефективността на GPU е увеличена с 60%, а консумацията на енергия от SoC – с 30%, което е забележително подобрение спрямо другите смартфони за игри.
  • Да играете по-дълго: GPU Turbo намалява консумацията на енергия от мобилни телефони с около 20%*, като същевременно увеличава средната кадрова честота до пълна.
  • По-гладка игра: GPU Turbo също така намалява нивото на джитъра и температурата на мобилното устройство, за да гарантира по-гладко, по-комфортно изживяване.

Като подобрява тези области на системата Android, технологията GPU Turbo на Honor представлява квантов скок за мобилни игри.

 

  1. Безпрецедентно игрово изживяване: Honor Play ви позволява да играете като професионалист и без нежелани прекъсвания

Невероятно бързото игрово изживяване, което Honor Play предлага, включва и AI функции за пълно потапяне в играта. Освен 4D видео ефекти и графики и 3D аудио ефекти, смартфонът предлага и AI вибрация, която е персонализирана за най-популярните игри и съобразена с геймплей режимите и сценариите.

 

AI 4D Smart Shock

Функцията AI 4D Smart Shock може да бъде активирана за 30 различни сценария с вибрации в зависимост от посоката, от която идват опонентите или стрелбата, и вие ще почувствате обратен тласък при натискане на спусъка. 4D AI вибрациите и заглушаването на известията по време на игра могат да се включат в игровия асистент и покриват 30 различни сценария за игра и 10 режима и опции за въоръжаване. Понастоящем това 4D изживяване е налице за PUBG, а след предстоящата актуализация ще е налично и за още игри.

 

AI 3D съраунд звук

Histen 3D аудио технологията при Honor Play осигурява ултра широко 3D звуково поле, което потапя играча в невероятно аудио изживяване. Този виртуален съраунд звук предлага кинематографично изживяване в три режима: близък, преден и широк. Това се поддържа както от жични слушалки, така и от слушалки с 3D стерео ефект. Този AI 3D съраунд звуков ефект е наличен в момента за PUBG mobile и Mobile Legends.

 

Game Suite

Приложението Game Suite на Honor Play ви позволява да играете като професионалист без никакви смущения. Game Suite включва набор от функции, които ще ви помогнат да организирате играта си.

 

Приложението заедно с чипсета Kirin 970 предлагат превъзходно игрално преживяване. Можете да избирате от игри, които да се добавят към приложението, да включите режима с висока производителност и да спрете функционирането на някои виртуални бутони, както и да блокирате известията, така че да можете да играете без смущения. Ако искате да запишете геймплея си, са налице полезни инструменти за бърз достъп като запис на рекорд и скрийншот, така че геймърите да могат да заснемат важните си моменти, без да спират играта.

 

В Game Suite може да:

 

  • Изберете вашата игра: Приложението позволява на потребителя да избере игри, които да бъдат добавени към него, а след което да включите режима с висока производителност.
  • Подобрете изживяването: функциите за подобряване на играта ви позволяват да деактивирате някои виртуални бутони и да блокирате известията, за да можете да играете без прекъсвания.
  • Печелете и записвайте играта: Инструментите за бърз достъп като запис на рекорд, скрийншотове и споделяне на играта идват в услуга на геймърите – да записват важните си моменти, без да спират играта.

 

  1. Топ мобилни игри: най-популярните мобилни игри са персонализирани за GPU Turbo

Две от най-популярните мобилни игри MOBILE Legends и PUBG са персонализирани за GPU Turbo и сега те са на разположение на феновете по целия свят, а много скоро ще бъдат добавени и още. В партньорство с лидери в гейминг индустрията и инфлуенсъри Honor планира да разширява списъка от популярни игри при Honor Play, за да предостави топ гейминг извиняване за всички геймъри.