Tenda анонсира нов мобилен Wi-Fi хотспот

Компанията Tenda Technology обяви локална наличност на своя 4G LTE мобилен WiFi хотспот 4G180, който вече се предлага и на българския пазар на цена от около 150 лв. с ДДС. Устройството, което е предназначено основно за ползване по време на пътуване, поддържа 4G протокол и предлага скорост на сваляне до 150 мегабита в секунда и 50Mbps при изтегляне. Tenda 4G180 разполага с 2100mAh батерия, което осигурява около 10 часа автономен режим. 

 

Лесно управление с Tenda MiFi App

Приложението MiFi позволява лесно управление на мобилния хотспот през iOS и Android-базирани устройства. Потребителите могат да следят статуса на батерията и да задават ограничение по отношение на обема на трансфер на данни, включително скоростта на сваляне и качване, както и смяна на SSID и Wi-Fi пароли.

 

USSD функция и безжично споделяне с Micro SD

4G180 поддържа USSD функция, с която потребителите могат да презареждат сметки към своя мобилен акаунт, както и да увеличават трафика си чрез изписване на команди на уебстраницата или през приложението Tenda Link.

 

Потребителите могат също така да споделят снимки, музика и видео в мрежата от Micro SD карта памет през WLAN с обем на съхранение до 32GB.