Нов онлайн магазин разпространява български био чай

 

 

 

България е известна с богатството си на билки, а един нов онлайн проект си е поставил за цел да направи още по-достъпно тяхното консумиране под формата на чай. Неговото име е tmelixir.com и е единственият по рода си подобен електронен магазин специализиран в продажбата на био чай. Проектът е дело на компанията Бастет Плантс ЕООД, която си е поставила за цел да набавя суровините си предимно от български билкари и производители.

 

Когато създадохме проекта за нас беше от ключово значение да поставим акцента върху малките български производители и едновременно с това да предлагаме продукция с най-добро качество. По този начин добавената стойност, която получават нашите клиенти, е не само в качеството на продукта и в това, че получават истински био чай, а и в емоцията от това да подкрепят местните билкари и малкия бизнес у нас. Щастливи сме, че можем да предложим на клиентите си наистина свежи билки, каквито много от тях помнят от своето детство или от последното си ходене в балкана” – споделя Виктор Попов от Бастет Плантс ЕООД.

 

Онлайн магазинът предлага богато разнообразие от български био чай с листа от мента, цвят невен, роза венчелистчета и пъпки, лайка цвят, шипка, градински чай (салвия) и много други билки и подправки. Качеството на производството е съобразено с НАССР изискванията, които са част от стандартизацията за управление на безопасността на храните – ISO 22000, IFS и BRC.