Mониторите Philips на IFA 2018

В зала 22 на IFA 2018 посетителите могат да открият вълнуващите нови линии монитори Philips, включително модели със SuperWide екран и решения, реагиращи на допир за по-добра продуктивност, USB-C докинг за по-добра свързаност, извити ultra-slim екрани за по-голямо поглъщане, както и модели, предназначени специално за конзолни игри и още много други.

Монитори за продуктивност и забавление

Във фамилиите от монитори Philips за 2018-2019 г. има по нещо за всеки. Професионалните, както и домашните потребители, със сигурност ще оценят последните иновации на Philips, независимо дали целта им е да получат повече офис ефективност, повече удоволствие при гледането на филми или игра, да намалят плетеницата от кабели или да подобрят своя ергономичен комфорт.

Елегантен дизайн: безрамков, тънък, извит

4-странният безрамков дизайн е ключова функция на някои от дисплеите Philips, което ги прави идеални за долепяне един до друг. Освен, че са истински елегантни, тези монитори са и удивително тънки с дебелина от едва 6,1 мм. Извитите модели от своя страна предлагат по-поглъщащо преживяване, независимо вкъщи или у дома.

Перфектният съюзник: специален монитор за играещите на конзоли

Революционната линия Momentum, проектирана за конзолна игра, предлага върхово качество на картината, светкавично време за реакция и малко входно закъснение, за да гарантира динамична графика без насичане и накъсване, както и много допълнителни функции за подобрен комфорт, свързване и наслада от забавлението.

Да видим голямата картина: SuperWide екран

Новата линия включва и монитор със супер широк екран със съотношение на страните 32:9. Тази щедра пропорция позволява много по-ефективна многозадачна работа като осигурява повече информация на един екран и същевременно елиминира разсейването от рамките, ако се използва конфигурация с няколко монитора. SuperWide екранът пести значително много място като елиминира допълнителните стойки и кабелите, които са неизменна част от мултимониторните конфигурации. Тези ултра широки екрани с голям диагонал предлагат и подобрено ергономично преживяване за потребителя, благодарение на богатите възможности за настройка и балансираното разстояние до екрана, което води до по-малко умора на врата и раменете.

Правилното докосване: чувствителни на допир дисплеи

Тъч скрийн технологията присъства в няколко от тазгодишните монитори Philips. B2B Touch мониторите използват Projected-Capacitive (P-Cap) тъч и поддържат до 10 различни точки в допълнение към усъвършенствана IP54 защита срещу контакт, вода и прах. Тези екрани са с възможност за плавно и лесно наклоняване, което дава на потребителите удобството да изберат предпочитания ъгъл на работа за по-висок ергономичен комфорт.

Удобна свързаност: USB-C докинг

Много от очакваните професионални монитори Philips са снабдени с USB-C функция и оптимизирана свързаност, така че да посрещнат нуждите на гъвкавите работни среди, в които се използват предимно преносими компютри. Стандартът USB Type C е с тънък, симетричен конектор, който предлага лесен докинг с един кабел и позволява на потребителите да прехвърлят данни сигурно и при възможно най-висока скорост, да зареждат своите устройства, да свържат своя дисплей към смартфони и лаптопи, както и към всякаква друга периферия.

Повече детайли за звездите на шоуто:

499P9Hмодел с диагонал 49” и SuperWide съотношение, извит екран за ефективна многозадачна работа, който елиминира нуждата от няколко екрана. Той е подходящ за финансови институции, търговски площи и други B2B сектори. Мониторът може да бъде завъртан, накланян и настройван за максимален зрителен комфорт с цел постигане на оптимална продуктивност. Моделът е снабден с множество удобни функции като USB-C, изскачаща камера Windows Hello, стойка SmartErgo base и Zero Power Switch за пълно изключване.

349P9H, 329P9H и 349P7Qпредназначени за професионална употреба, тези дисплеи включват USB-C докинг и висока резолюция за подобрена продуктивност и свързаност. В допълнение на скоростта и удобството на технологията USB-C, моделът 349P9H включва 34” (21:9) 4-странен безрамков IPS дисплей с резолюция 5120×2160, скриваща се камера Windows Hello, USB-C докинг и други. 329P9H е с 31.5” (16:9) 4-странен безрамков 4K дисплей с резолюция 3840×2160, изскачаща камера Windows Hello и USB-C докинг. Той е направен от 85% рециклирана пластмаса. Моделът 349P7F включва безрамков извит 34” (21:9) дисплей с USB-C и удобна въртяща се стойка за оптимален комфорт.

221B9T и 171B9Tпредназначени за професионална употреба, тези монитори предлагат предимството на тъч технологията с P-Cap и IP 54 защита срещу контакт, вода и прах. С диагонал съответно 21.5” и 17” двата модела включват TN дисплей, който засича до 10 точки на докосване и гъвкава стойка за постигане на подходящи ъгли на наблюдение.

276C8, 278E9Q и 328E9Fтези ултра тънки, безрамкови модели включват елегантен дизайн без ръбове, UltraWide цвят за живи и реалистични изображения, както и USB-C свързаност. 276C8 предлага плосък, изключително тънък екран с дебелина 6,1 мм, докато 278E9Q и 328E9F предлагат извити, тънки екрани с дебелина 9,94 мм.

436M6VBPABпоказан за първи път през април, дисплеят Philips Momentum 436M6VBPAB е първият модел от новата линия. Проектиран за конзолни геймъри, този модел е снабден с UltraClear 4K UHD резолюция за изключителна прецизност върху огромния 43-инчов дисплей; Quantum Dot Technology за по-добра цветова точност; Adaptive Sync поддръжка, 4 ms GtG време за реакция и малко входно закъснение за динамична игра без накъсване и насичане; поглъщаща Ambiglow подсветка и подобрен звук с DTS Sound™. Но това не е всичко: Momentum 436M6VBPAB е и първият дисплей в света със сертификат VESA DisplayHDR 1000, който гарантира по-реалистична и жива картина с отлична яркост, дълбочина и нюанси.

 Това са само някои от най-интересните продукти, очакващи посетителите на IFA 2018. Щандът на MMD им позволява да открият и изпробват цялата гама дисплеи за професионална и домашна употреба, с набор от спецификации и размери за всеки вкус и профил. За изпробване ще са достъпни и четири от новите монитори от линията Momentum.