По нещо за всеки вкус: мониторите Philips на IFA 2018

И тази година MMD, лицензен партньор на Philips monitors, потвърди присъствието си на 58-то издание на търговското изложение IFA. По време на изложбата в зала 22 посетителите ще могат да видят широк набор от иновации при дисплеите, включително ултра широки и чувствителни на докосване екрани за по-висока продуктивност, USB-C докинг монитори за по-добра свързаност, ултра тънки и извити екрани за по-голямо потапяне в действието.

Изчистен дизайн за потребителите: безрамкови, тънки, извити

4-странният „безрамков“ дизайн е ключова характеристика на някои от последните дисплеи Philips, която ги прави идеални за групиране. Тяхното изтънчено присъствие се дължи и на изключително тънката им дебелина от само 6,1 мм, а извитите модели предлагат по-поглъщащо преживяване в офиса или вкъщи.

Перфектният съюзник за конзолните играчи

 

Специално време на IFA 2018 ще бъде посветено на 43” 4K HDR 1000 дисплей, който е специално създаден за конзолни игри. Посетителите ще имат възможността да му се възхитят в специална гейминг зона на щанда на Philips. Със своя стилен, голям и бърз VA панел с CrystalClear 4K (UHD) резолюция, моделът Momentum предлага върхово качество на картината, светкавично време за реакция и малко входно закъснение, за да гарантира игра без насичане и накъсване. В допълнение, той предлага множество допълнителни функции за повишен комфорт, свързаност и наслада. 

Да видиш голямата картина: ултра широки монитори

Новата линия монитори Philips включва няколко ултра широки дисплея със съотношение на страните 32:9/32:10. Моделите с голям екран, които ще бъдат показани на IFA 2018, ще варират от 43,4 до 49 инча в диагонал и ще са снабдено с уебкамера Hello. Толкова голяма екранна площ ще позволи по-ефективна многозадачност като предложи повече информация на един екран и същевременно намали разсейването от рамките при мултимониторните конфигурации. Тези нови монитори ще елиминират нуждата от повече екрани в зони като финансови институции, търговски площи и други B2B сектори.

Предназначени за професионалисти: тъч екран и USB докинг

Технологията за чувствителност при допир е вградена в няколко от тазгодишните модели монитори Philips. B2B Touch мониторите използват Projected-Capacitive (P-Cap) технология и поддържат до 10 точки, както и усъвършенствана IP54 защита при контакт с вода и прах. Тези екрани включват още плавно и лесно накланяне, което да осигури на потребителите гъвкавост при избора на техния предпочитан ъгъл и по този начин постигане на по-добър ергономичен комфорт. Тези професионални монитори ще бъдат представени на IFA в размер 17” и 21,5”.

 

Други предстоящи професионални монитори Philips, които ще бъдат показани в Berlin, имат размери от 31,5” до 34” и 5k резолюция, за да посрещнат нуждите на съвременните гъвкави работни среди. Тези нови дисплеи са снабдени с USB Type-C порт и осигуряват пълна докинг функционалност, както и оптимизирана свързаност. Техният двупосочен, симетричен конектор USB Type-C предлага лесно свързване с един кабел, който позволява на потребителите да прехвърлят данни сигурно и при възможно най-висока скорост, да свързват смартфони и преносими компютри, които се зареждат от монитора, както и лесно да добавят други периферни устройства.