Още по-поглъщащо преживяване с Philips 278E9

MMD, водещата технологична компания и лицензен партньор на Philips monitors, представи модела 278E9 – най-новото попълнение в линията от потребителски дисплеи E9. Тази моделна линия е известна със стилния си дизайн и високото качество на изображенията, а 278E9 предлага извит 27-инчов Ultra-Wide Color Full HD дисплей с тънки рамки за реалистични образи и широки зрителни ъгли в допълнение на функции като AMD FreeSync за плавно и по-пълно поглъщащо изживяване.

По-цветен

Снабден с 27-инчов Ultra Wide-Color LCD дисплей, 278E9 може да се похвали с по-широк цветови спектър от своите предшественици, в резултат на което постига по-натурални зелени тонове, по-живи червени и по-дълбоки сини нюанси. В допълнение, Full HD 1920 x 1080 (16:9) резолюцията гарантира отлично качество на картината с кристални детайли, допълнителна яркост и супер контраст, както и реалистични цветове.

Моделът 278E9 разполага и с набор от допълнителни функции за по-голям зрителен комфорт. Технологията Flicker-Free настройва яркостта и намалява трептенето, докато режимът Philips LowBlue използва интелигентен софтуер, за да намали вредната синя светлина и щади зрението в дългосрочен план. Освен това, настройката EasyRead осигурява картина, подобна на четенето на книга, а SmartImage гарантира оптимални настройки с готови шаблони за основните приложения, докато SmartContrast прави изображенията по-изпъкващия с дълбоки черни тонове.

По-поглъщаш

Philips 278E9 е с извит VA дисплей, който има радиус от 1800 мм и така постига по-поглъщащо преживяване с по-малко изкривяване на образа. Технологията Philips VA LED използва усъвършенствана мулти домейн конфигурация с вертикална подредба и така осигурява супер висок статичен контраст за ярки и живи изображения, както и ултра широки зрителни ъгли от 178/178 градуса. Редактирането на снимки, уеб браузването и гледането на филми стават по-поглъщащи от всякога. Благодарение на технологията AMD FreeSync, 278E9 постига плавна картина без артефакти при всякакви кадрови честоти. За да допълни този поглъщаш ефект, дисплеят разполага с чифт качествени вградени стерео говорители.

По-стилен

Philips 278E9 е по-тънък и по-елегантен отвсякога. Неговият класен дизайн включва ултра тънка рамка на три от страните за по-естествено възприятие, минимално разсейване и максимално зрително поле. Мониторът с гланцово черно покритие и стилна стойка от полиран метал, която позволява накланяне в границите -5°/20°, предлага възможност за VESA монтиране за повече удобство.

По-свързан

Снабден с универсални възможности за цифрова връзка, моделът 278E9 разполага с нужния хардуер, за да приема VGA и High-Definition Multimedia Interface (HDMI) сигнали за висококачествена картина от всеки PC или аудио-видео устройство. Той предлага и DisplayPort за още по-голямо удобство и светкавично бързи честоти на опресняване.

Philips 278E9 ще бъде наличен на пазара през август 2018 г. на препоръчителна крайна цена от 449 лв. с ДДС.