Какъв протектор или таблет за телефон ви трябва?

Ако искате протектор за телефон или таблет, който със сигурност ще оцелее при всякаква злополука, тогава вероятно ще искате да изберете един от многото големи и твърди кейсове, които се намират на пазара. Стандартната комбинация, която работи добре, е слой от твърд поликарбонат с вътрешен слой от нещо по-меко, като силикон. Също така, питайте за сертифицирането след тестовете на тези продукти.


Тънки или базисни


Понякога е като мъничък срам това да покриеш прекрасния дизайн на телефона си, или може би просто не искаш нещо прекалено обемист апарат в джоба си. Ако стилът превъзхожда защитата за вас, тогава можете да изберете тънък калъф. Той ще предпазва от драскотини в областите, които всъщност покрива, и със сигурност ще увеличи шансовете на вашия телефон да оцелее при падане. Виждаме все по-прозрачни кейсове, които се насочват към пазара, което означава, че е по-лесно от всякога да получите нещо, което позволява дизайна на вашия телефон да блести на свобода. Не е нужно да харчите големи пари на тънък калъф и те могат да бъдат наистина чудесни, ако смятате, че ви е достатъчно това ниво на защита.


Фолио


Продуктите от фолио могат да бъдат стилни и джобни. Те са наистина добра алтернатива на традиционните кейсове, защото те предлагат защита навсякъде. Те се променят, когато става дума за предпазване от падане, тъй като някои от тях включват корпус от типа “черупка”, докато други не предлагат почти никакво покритие отстрани или от ъглите.


Ако сте готови да платите повече, тогава няма заместител на естествена кожа. По-голямата част от фолиевите калъфи са направени от PU (полиуретан), който понякога се рекламира като “веганска кожа”. PU е добро, но може да се усети силен мирис, особено в началото, а и е склонен да се напуква с течение на времето.


Много калъфи от фолио рекламират джобове за кредитни карти, но малцина от тях наистина могат да служат като заместители на портфейла. Те обикновено могат да държат само няколко карти, а прекаляването увеличава шансовете кейсът да се отвори неочаквано.


Батерията


Що се отнася до оплакванията относно мобилната технология, лошият живот на батерията все още е на върха на класациите. За смартфоните винаги можете да търсите протектор за батерии. Те обикновено имат вградена батерия, която може да поддържа вашия смартфон още няколко часа.


Тези обаче винаги са обемисти и тежки. Ако пък са тънки, то това е така, защото батерията вътре не е много голяма и няма да увеличи живота на телефона ви с много. Вие ще искате да разгледате рейтинга на МАХ, но това не винаги показва всичко, което искате и трябва да знаете.


Протектори за екрана


Много устройства се доставят със защитни части за екран и има много места. Те могат да помогнат да се намали вероятността от драскотини или пукнатини, които се появяват на вашия сензорен екран, но те неизбежно оказват влияние върху естетиката и понякога и върху използваемостта.


Ако искате да си купите защитно устройство за екран, уверете се, че е направено добре за вашето устройство и го купете веднага. Следвайте внимателно инструкциите за монтаж и приложете бавно защитния екран, тъй като търпението ви дава най-добри резултати.


Последна дума


Ако имате възможност да проверите няколко кейсове, преди да купите/ особено, ако става дума за калъфи за iphone 7/, тогава ви препоръчваме да го направите. В края на краищата винаги е по-добре да ги тествате практически. Може да бъде добра идея да купите няколко протектора за различни случаи.

 

Бъдете грижовни към смартфона или таблета си. В днешно време те съдържат целия ни живот!