Не сме сами във Вселената

Космосът е пълен с живот. Все по-често се разсекретява информация, която доказва, че във Вселената гъмжи от живот, който е много по-напреднал от нас. Не са малко смелите хора, които на преклонна възраст, когато вече няма какво да губят, излизат пред екран и заявяват, че имат сведения за контакт с извънземен разум, но правителствата им ги държат в тайна.


Замислете се само, колко бързо човечеството се разви през последните години. Техническият напредък е с невиждани размери. За 20 години постигнахме повече, отколкото през цялата ни позната история взета заедно. Вярва те ли, че това се дължи на находчивостта на хората? Ако се замислим, хората не са се променили много през последните няколко хиляди години. Нашите предци също са имали находчивост, но все нещо не им е достигало, за да постигнат материален прогрес.


Ами ако намесата на извънземни е запълнила това липсващо звено в брънката на творческия ни успех? Ако това е вярно, каква е тяхната цел? Защо правителствата ги крият от нас? Защо всичко се пази в тайна и не се разкрива за широката публика? За всичко това Ширинан пише в своите книги.


Има мнозина сведения на очевидци на извънземни същества. Някои твърдят, че са били отвличани и с тях са правени експерименти, а други, че са получили помощ и са спасили живота им. Привидно както при хората съществуват извънземни същности, които са добронамерени, има и такива, които не са. За това се разказва в наскорошни открития в пещера в Турция, където са открити древни текстове, които разказват за огромна вселенска битка между добронамерени и злонамерени извънземни същества.


В тези текстове пише, че злонамерени извънземни същества са искали да унищожат Земята, но те са били спрени от добронамерени извънземни същества, които са защитили човечеството. В тези текстове също така пише, че това не е било първата, нито ще бъде последната битка и навярно в близко бъдеще ни очаква отново такава битка. Въпросът е, нашите правителства с кои извънземни същности общуват и дали човечеството е подготвено да се защити, а не безучастно да чака отново на милостта на добронамерените извънземни отново да ни защитят. Повече по темата Ширинан пише в своята книга „Живот на светло“, където пише за вечната битка между доброто и злото, и каква роля оказва тя в живота на хората.

 

Никой със сигурност не може да обрисува нашето бъдеще, но едно е сигурно. Предстои голяма промяна и тази промяна е подходящ момент за такава битка. Дали ще бъдем подготвени или ще бездействаме, е въпрос на личен избор, който всеки един човек е нужно сам да направи.