Новият Philips 272B8QJEB увеличава продуктивността

 

MMD, водещата технологична компания и лицензен партньор на Philips monitors, анонсира нов 27-инчов QHD монитор, проектиран за бизнес потребители, които имат нужда от висока производителност. Новият модел 272B8QJEB е последния в гамата от дисплеи, които комбинират висок зрителен комфорт, интелигентни ергономични функции и щадящи околната среда решения.

Най-фина картина

Независимо от индустрията, качествената работа зависи от използването на изображения с висока резолюция и дисплеите, на които се представят. Поради тази причина новият 272B8QJEB разчита на висока производителност и голяма плътност на пикселите на панела с W-LED подсветка и Quad HD (2560×1440) резолюция. Той осигурява кристални изображения с естествени и меки sRGB цветове. 10-битовият дисплей, използващ 12-битова обработка на картината, предлага 1.07 милиарда цвята за постигане на богати на цветове, наситени изображения – значително повече от обичайните 16 милиона цвята, предлагани от традиционните 8-битови дисплеи, при които нюансите и преливките между цветовете не са толкова плавни.

Множеството връзки правят живота по-лесен

Пълният набор от опции за свързване правят 272B8QJEB перфектното решение за всяка бизнес среда. От аналогов VGA, през цифров DVI-Dual Link до DisplayPort 1.2 и  HDMI, той предлага всички налични опции за връзка със стари и нови устройства, както и бързо зареждане на мобилни телефони и таблети плюс висока скорост на прехвърляне на данни до 5.0 Gbit/sec с технологията SuperSpeed USB 3.0. Вградените говорители с мощност 2W спестяват нуждата от външни колонки, а когато е нужна повече дискретност, потребителите могат лесно да включат слушалки. В допълнение, удобната площ върху стойката позволява да разположите там телефона и дребни канцеларски материали, за да поддържате работното място подредено.

Комфорт и ергономия за повече здраве на работното място

Новият 272B8QJEB комбинира усещане за четене „като от хартия“ с режима EasyRead с удобно позициониране на дисплея, благодарение на стойката SmartErgoBase, която е специално проектирана за лесно нагласяне на височината, завъртането и накланянето на екрана според индивидуалните изисквания. Моделът използва усъвършенстван IPS панел с много широки зрителни ъгли от 178/178 градуса, които гарантират безпроблемно наблюдаване на картината и по двете оси, а освен това предлага режим за завъртане на 90 градуса. За постигане на още по-приятно и комфортно зрително преживяване, новият монитор притежава иновативна технология за елиминиране на трептенето, както и специален LowBlue режим, който намалява потенциално вредната за очите синя светлина, създавана от LED дисплеите. С по-малко зрителна умора и по-добри и ясни изображения, ще можете да се концентрирате върху същинската работа и да използвате бизнес приложенията по-дълго време, без да напрягате очите си.

Качествена гама от дисплеи за повече продуктивност

Philips 272B8QJEB разширява успешна линия от 27-инчови QHD монитори, разработени за професионалисти, която включва функции за потребители с по-взискателни бизнес нужди. Компаниите, които искат да подобрят своята сигурност, могат да разчитат на модела 272B7QPTKEB – първият дисплей Philips с изскачаща уеб камера, която се появява при нужда и се прибира елегантно, когато не се използва. Моделът 272B7QPJEB позволява да се пести енергия, благодарение на своя PowerSensor – вграден сензор, който излъчва и приема безвредни инфрачервени сигнали, за да определи дали потребителя е пред екрана и автоматично намалява яркостта, когато той стане от компютъра като по този начин спестява до 80% от потребяваната енергия. Наличният и при двата модела DisplayPort изход позволява свързване на множество дисплеи в хоризонтална или вертикална конфигурация, благодарение на функционалната стойка.

Philips 272B8QJEB, с препоръчителна крайна цена то 519 лева с ДДС, ще бъде наличен през април 2018 г.