AOC ще покаже нов извит монитор AGON

По време на тазгодишното Intel Extreme Masters в Katowice, специалистът при дисплеите AOC ще демонстрира най-конкурентната линия от геймърски дисплеи, представяни на събитие по електронни спортове. Пред повече от 100,000 очаквани посетители AOC ще представи своя специален извит модел AG352UCG6. 

Вече в своето 11-то издание, Katowice ще посрещне фенове на електронните спортове на 24-25 февруари по време на IEM Expo, както и между 2 и 6 март за турнира Intel Extreme Masters, на който ще участват 16-те най-добри професионални отбора по CS:GO в света, който ще се борят за лъвския дял от наградния фонд от $500,000.

Сред тях ще е и спонсорираният от AOC международен супер отбор G2 Esports, който ще се състезава в турнира отлично подготвен, след интензивните седмици, прекарани в тренировъчния лагер със светкавично бързия AOC AG251FZ, предлагащ 240 Hz и време за реакция 1 ms.

 Между рундовете, изпълнение с конкурентни битки на сцената, посетителите ще могат да посеят партньора на AOC Alsen на техния щанд (в зона B2), където членовете на G2 ще бъдат на разположение за кратки разговори и раздаване на автографи от 2-ри до 6-ти март. Освен това AOC и Alsen, както и партньорите на AOC Komputronik и Corsair (в зона A7) ще раздадат много подаръци на присъстващите, включително геймърски монитори AOC.

Изживейте най-доброто в гейминга

По време на двете седмици, изпълнение със съревнования, посетителите ще имат изключителната възможност да видят официалния дебют на новия извит AG3562UCG6 Black Edition и неговия впечатляващ 35” панел, на щанда на Alsen (B2). Това специално издание изцяло в черно предлага честота на опресняване  120 Hz и UWQHD (3440×1440) резолюция, осигуряващи възможно най-поглъщащо геймърско изживяване. Благодарение на вградената G-Sync поддръжка, AG3562UCG6 Black Edition предлага картина в пълна хармония с NVIDIA GPU-та, при което гарантирано се елиминира входното закъснение и насичането. Полезни екстри, като технологията AOC Flicker-free, свалящия се държач за слушалки и решението AOC Shadow Control, допълват набора от функции на AG352UCG6, които са изцяло фокусирани върху електронните спортове. Всичко това прави най-новото допълнение към линията AOC AGON един от най-впечатляващите и желани монитори към момента.

 Очаква се моделът да бъде в продажба през май 2018 г.