Promobroshura споделя новости около кампаниите на eMAG

Българският сайт за промоции и брошури Promobroshura.com публикува информация за най-новите предложения на водещия онлайн магазин за технологии eMAG. Това включва актуални предложения и изгодни цени в някои от най-популярните категории технологични продукти, включително смартфони и други мобилни устройства, персонални компютри, телевизори и битова електроника.


Целта на популярния сайт за промоции Promobroshura.com е да събере цялата налична информация за изгодни оферти и брошури в родното пространство, предлагайки я на едно място, където потребителите могат да се запознаят бързо, лесно и удобно с всичко, което ги интересува. Което би им позволило да правят своите покупки по-информирано и на по-достъпна цена.


В добавка сайтът се стреми и да информира с най-актуалните новини около дейността на водещите ритейл и онлайн брандове, включително и най-големите онлайн магазини за техника, дрехи и др. По този начин Promobroshura.com на практика се превръща в своеобразна българска медия за промоции и новини около търговските вериги.


Информация за кампании като „Избирай умно, пазарувай разумно“ на eMAG например също е включена в сайтта Promobroshura.com. Този тип кампании са изключително полезно, защото насочват вниманието на потребителите към възможностите да закупуват търсените от тях продукти по един интелигентен начин, спестявайки средства и получавайки много по-голяма добавена стойност.


Друга привлекателна инициатива на eMAG например е „Модни оферти с код за 40% отстъпка“, която дава фиксирано намаление от 40% на множество артикули от популярни модни брандове до 28 януари.

 

Информация за всички настоящи и бъдещи оферти на водещия ИТ онлайн магазин ще може да бъде намерене в българския сайт за промоции Promobroshura.com, споделят от неговия екип. Представителите на портала се надяват, че по този начин ще спомогнат българските потребители да пазаруват по-изгодно, да взимат решения за своите покупки по-информирано и в крайна сметка – да живеят по-добре. Като същевременно спестяват и време, разглеждайки всички най-изгодни предложения в родното пространство на едно място – лесно и удобно.