Ако ще е рокля, нека да е дантелена

Стилът е вечен, докато модата е преходна и затова е важно една жена винаги да бъде бляскава, елегантна и женствена. В лицето на класическите модели, всяка дама ще намери верен съюзник, помагащ и да блесне като истинска принцеса.

Няма как да говорим за класика и да не споменем красивите дантелени рокли, а и имайки предвид това, че именно те са на пика на модната вълна този сезон. Те са и едни от най-обичаните от всички жени, именно заради възможността им да се трансформират лесно според вкуса и стила на жената. Така например днес с лекота можете да комбинирате красивата дантелена рокля с кецове или дънкова жилетка. Преди време подобен моден хибрид не би могъл да съществува, но днес модата е изключително цветна и ярка. Това определено е в полза на всяка една принцеса, която държи на визията си и иска винаги да е в центъра на вниманието.

Тази пролет  актуални са не просто дантелените рокли, а и тези със съчетания на някакви красиви флорални принтове. Колкото обаче и да е красив избрания от вас тоалет, то трябва да запомните, че с дантелата не бива да прекалявате. Съветваме ви да избере само един детайл, който да е изработен от тази ефирна материя, защото в противен случай рискувате да станете поредното модно бедствие или просто ще заприличате на лошо копие на куклите Барби. Съобразявайте се и с вашата фигура и избирайте подходящи кройки, които да акцентират на вашите достойнства на силуета, скривайки недостатъците. Така например можете да изберете, както по-дългите рокли до коляното или пък мини младежките варианти, така и дали модела да е с голям или малък дантелен принт.

 

Трудно бихме могли да намерим по-романтична и женствена материя от дантелата. Последните две години именно тя заема водещо място в колекциите на световните дизайнери.Препоръчваме ви, ако все още нямате такава дреха в гардероба си, да заложите на тъмно син модел, а не на черен. Така едновременно ще сте модерни, но и ще имате рокля с интересен и актуален тази година нюанс. Ако и ви искате да изглеждате приказно и елегантно, смело можете да заложите на дантелените рокли.