Гейминг линията монитори AOC AGON в Кьолн

Тази година AOC отново ще представи избрани модели гейминг 
монитори на предстоящото изложение Gamescom. От 25-инчови 
дисплеи с честота на опресняване 240 Hz и технология FreeSync 
или G-SYNC за почитателите на състезателните видеоигри до 
завладяващите извити модели с големина на дисплея 35″ и 
съотношение 21:9 при резолюция 1080p или 1440p, продуктовата 
линия AGON на AOC предлага подходящ монитор за нуждите на всеки
 геймър. С новите попълнения AOC подчертава стремежа си да 
продължи да укрепва позициите си на световния пазар на гейминг 
монитори.

 Този път посетителите ще могат да изпробват новите представители от линията AGON, които предстои да бъдат пуснати в продажба по-късно през година. На първо място – извит дисплей с време за реакция на пикселите 0.5 милисекунди, 165 Hz честота на опресняване, резолюция 1440p и технология HDR. Освен това ще бъде показан 27-инчов модел с резолюция 4K UHD, 144 Hz честота на опресняване и HDR технология.

 HDR (High Dynamic Range) е най-новото технологично подобрение при мониторите, което позволява възпроизвеждане на изображения с невероятно високи нива на контраста, доближаващи се до възприятието на човешкото око. Най-новите гейминг конзоли, които предстои да бъдат пуснати в продажба, както и новите графични карти, напълно поддържат HDR и 4K. С тези нови монитори медиите за първи път ще се докоснат до серията AGON 3, при която дизайнът е напълно променен. Запазете си място, за да видите и научите повече за новите попълнения в редиците на AGON!

 

 AOC ще бъде представен на три щанда: на Games Industry Business Lounge, на щанда на Sound Blaster, както и на този на Media Markt.

 Посетителите могат да тестват 24.5-инчовия 240-херцов FreeSync модел AG251FZ, извитият 35″ AG352QCX и 27″ FreeSync 144 Hz дисплей AG271QX на щанда на Sound Blaster. 

очи