BTL Industries предлага стимулиращо възнаграждение

 

Заплатите в България се увеличават с над 8% през изминалата година, това сочат данни от Евростат. Според данните, 2016-та е годината, в която се наблюдава най-голямо нарастване на възнагражденията у нас за последното десетилетие, като тази тенденция се запазва и за първото шестмесечие на настоящата година.

Икономистите са единодушни, че за тази положителна статистика, сериозен принос имат международните компании, с перфектна репутация и увеличаващи се приходи, които решават да инвестират в България. За сравнение – БТЛ заплатите са с близо 15% по-високи от средните за същите позиции в същата ниша.

Служители на BTL споделят, че са щастливи от факта, че са успели да попаднат на БТЛ като работодател, които имат ясното съзнание, че хората са най-ценният ресурс, който е необходим на бизнеса им, за да може да просперира. Ето защо, работодателите им са готови да вложат колкото е нужно средства в добрите си кадри.

Ползите от работата в БТЛ и международни компании, обаче се оказва, че не се ограничават само в размера на заплащането.

Задружният колектив, приятната работна среда, гъвкавото работно време и възможностите за кариерно развитие са само част от останалите фактори, които правят големите фирми привлекателни за българските специалисти. Много от висококвалифицираните ни кадри с мнение за БТЛ, твърдят, че единствено мултинационалните компании могат да им предложат адекватни условия на труд, които да ги накарат да останат в България.