AOC представя 240Hz AGON G-SYNC монитор

AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. AOC AGON AG251FG предлага честота на опресняване от 240Hz, 1ms време за реакция и NVIDIA ULMB за намалено замазване при движение. В допълнение към бързата реакция, осигурена от NVIDIA G-SYNC, дисплеят идва с други премиум геймърски функции като AOC Shadow Control и ергономичната стойка AOC Ergo Dial.

Максимална плавност за потребителите на NVIDIA

AOC AGON AG251FG идва с 24.5″ Full-HD TN панел (формат 16:9, 1920 x 1080 пиксела), който е малко по-голям от обичайния за електронните спортове 24-инчов размер. С честота на опресняване от 240Hz и вграден NVIDIA G-SYNC модул той е перфектният избор за геймъри с графични карти NVIDIA, които искат възможно най-плавния геймплей. Технологията G-SYNC синхронизира честотата на опресняване на дисплея с графичния процесор на видеокартата, за да елиминира накъсването и насичането на изображението, както и входното закъснение на сигнала. Времето за реакция на монитора от 1ms и функцията NVIDIA ULMB означават намалено замазване при движение и елиминиране на призрачните ефекти, така че геймърите да могат да се насладят на остра като бръснач графика дори и в най-бързите игрови ситуации. „В AOC разбираме важното значение на NVIDIA за всички запалени геймъри и ентусиасти, свързано с подобряването на възприятието за PC игри, година след година, с помощта на най-усъвършенстваните технологии за видеокарти. Поради тази причина, пускаме G-SYNC версия на нашия награждаван 240Hz монитор, каза Алфонсо Клементе, продуктов мениджър в AOC.


Комфорт за професионални геймъри

Като всички монитори от серията AGON, AG251FG идва с набор от премиум функции, които подобряват комфорта и представянето на геймърите. Те включват стойката  AOC Ergo Dial с възможности за накланяне, завъртане и настройка на височината (с удобна скала), демонтираща се закачалка за слушалки и дръжка за носене. За да намали умората на очите по време на продължителни игрови сесии, технологията AOC Flicker Free намалява до минимум трептенето, а режимът AOC Low Blue Light редуцира потенциално опасната гама от синята светлина. За допълнително превъзходство в тъмните игрови сцени, опцията AOC Shadow Control позволява на геймърите да повишат яркостта на най-тъмните области от екрана, без да засягат останалите. 

AOC AGON AG251FG се очаква през август 2017 г. на препоръчителна крайна цена от 1179 лв. с ДДС.