Pulsar с промоция на конзолата PlayStation 4

Единствената специализирана верига за компютърни и видеоигри у нас Pulsar Games обяви, че предлага на българските фенове елегантната гейм конзола PlayStation 4 Slim и технологичния звяр PlayStation 4 Pro с допълнителен контролер, без това да оскъпи крайната цена.

„Екипът на Pulsar Games иска да припомни на геймърите, че никога не са сами в играта. До тях винаги може да приседне верен другар, с чиято помощ предизвикателствата да бъдат преодолени двойно по-лесно, а коефициентът на удоволствие да бъде умножен по две. Затова и направихме тази нестандартна промоция, която дава възможност на всички да намерят своя партньор в битката“ – споделя Александър Бакалов, ПР мениджър на геймърската верига.

PlayStation 4 Slim или PlayStation 4 Pro?

PlayStation 4 Pro e по-мощният модел. Той се отличава с резолюция от 4К за всички монитори и телевизори, които я поддържат, по-наситени цветове, по-бързо време за зареждане на игрите и по-добро охлаждане спрямо стандартния PlayStation 4. Излизането на този модел на пазара накара много създатели и дистрибутори на игри да издадат безплатни технически допълнения за своите заглавия, които да се възползват максимално от подобрената производителност на Pro.

От своя страна PlayStation 4 Slim е по-компактен от PlayStation 4, без това да отнема нищо от техническата му мощ и в резултат – по лек и лесен за пренасяне при пътувания. Това е огромен плюс за много геймъри, които искат конзолата им да е с тях, независимо къде се намират, без това да създава затруднения с багажа им. А дори и ако Slim се използва единствено в домашни условия, по-малките размери и ефектният дизайн ще паснат перфектно на всяка мебелировка.

Промоционалната оферта, валидна до 14.05, е налична и за двете конзолни предложения на Sony. Предложението е достъпно в магазините Pulsar Games, както и за онлайн поръчки на www.pulsar.bg.