Start It Smart с нов формат събития за предприемачи

Предприемаческата организация Start It Smart започва нова поредица събития, насочени към млади хора, интересуващи се от стартиране на бизнес. Start It Smart | Deep Dive ще включва събития, силно фокусирани в определена сфера, индустрия или тема. Или своеобразно „дълбоко гмуркане“ (deep dive) на аудиторията в темата. Присъстващите ще имат възможност да участват в дискусия, фасилитирана от водещ, като целта е не само да се запознаят с историята на гост-лектора, а и с всички съвети, които той би дал, вижданията му за развитието на бранша и всички други подробности, които ги интересуват, направо от кухнята.

Първото събитие от новия формат ще се проведе на 17 май от 19.00 часа в Microsoft Innovation Center и ще вникне в детайлите на „хорека“ индустрията по света или т.нар. сегмент „хотели – ресторанти – кафенета“. Гост-лектор ще бъде един от основателите на Reputize, онлайн платформа за управление на репутацията на хотели, Александър Кръстев. Той ще разкаже повече за личната си история и за иновациите в тази динамична индустрия. Фасилитаторът на първото събитие от поредицата Start It Smart | Deep Dive ще е Йоана Тодорова, The Master of Eggs.

Reputize е технологичен стартъп, осигуряващ инструменти за управление на репутацията на хотели и ресторанти. Той е регистриран в Лондон през 2013 г. с основна дейност разработка на софтуер за управление на репутацията на хотели. Платформата предоставя три основни услуги: цялостен анализ на онлайн репутацията, управление на онлайн репутацията и създаване на анкети с достъп от различни устройства. Тя е глобален технологичен партньор на Trip Аdvisor, Holidaycheck, Zoover и има клиенти в България, Великобритания, Гърция, Турция, Испания, Италия, Хърватска, Малта, Китай и др. През 2016 г. фирмата става част от акселератора на TechStars и МЕТРО ГРУП – Германия.

Start It Smart е основател на първия в Европа преакселератор за стартиращи предприемачи, както и на състезание за иновативни бизнес проекти 3Challenge. Сред компаниите, произхождащи от нейните стартъп програми, са имена като Dextrophobia Rooms, betahaus, Tickey, Infozone, Join The Players и много други.