А3 модели Brother от серията InkBenefit Professional

Новата серия мултифункционални устройства Brother Ink Benefit Professional е перфектно предложение за малки офиси и работни групи, които печатат средни до големи обеми (500-1500 стр./месец) и имат нужда от изгоден цветен печат във формат А4 и А3.

Трите нови модела на японската компания са проектирани изцяло с мисъл за бизнес потребителите. Освен подобрен дизайн и функции, те предлагат по-голяма издръжливост, подобрени възможности за работа с хартията, качествен цветен печат и висока скорост. Това е първата бизнес серия устройства на Brother, в която се използват базирани на пигмент мастила за всички цветове. За потребителите това означава по-ярки цветове и по-наситено черно, остри контури на текста и живи цветове в бизнес документите, както и бързосъхнещи оригинали, които не избледняват.

Трите модела от новата серия Brother Ink Benefit Professional са: MFC-J2330DW, който печата и сканира в А4, но може да печата и в по-големия А3 формат; MFC-J3530DW и MFC-J3930DW, които могат не само да печатат, но и да сканират в А3.

Новите модели са проектирани да бъдат достъпни и да предлагат висококачествен печат на ниска цена. Опционалните мастилници с голям капацитет дават възможност за отпечатване на 3000 черно-бели и до 1500 цветни страници при цена на копие от едва 0,017 лв. с ДДС за черно-бяла и 0.06 лв. с ДДС за цветна страница А4. По този начин потребителите, които печатат по-големи обеми, могат да реализират значителни икономии.

Новата серия мастиленоструйни устройства Brother предлага висока скорост на печат от 22 изображения в минута и време за отпечатване на първата страница от под 6 секунди*.

Машини, създадени за дълъг живот

Моделите от новото поколение са изградени от нови материали, което ги прави по-здрави и издръжливи от предшествениците им.

Серията Brother Ink Benefit Professional е с подобрена печатаща глава, с което животът на машината е удължен с над 60%**, както и с по-солидни тави за хартия, което намалява неправилното поемане на листа. По този начин служителите могат да се концентрират върху работата си, използвайки устройство, на което могат да разчитат.

Лекотата на използване на новите мастиленоструйни модели започва от дизайна и се допълва с простото и практично управление.

Трите нови модела се отличават с:

·         Бързо и интуитивно управление с LCD тъч екран и физически бутони

·         Лесни за изваждане тави за хартия с по-здрави водачи

·         По-плавно затварящ се капак на скенера

·         Автоматично листоподаващо устройство за 50 листа

·         2-странен печат, сканиране и копиране в модела MFC-J3930DW.

 

Облачната поддръжка позволява използване на корпоративни решения

За да позволи на малките офиси да работят максимално интелигентно и ефективно, новата серия е съвместима с множество мобилни и облачни решения за печат и сканиране, включително Brother iPrint&Scan и Apple AirPrint.

Отличената с награди технология на Brother Web Connect позволява на потребителите да сканират и отпечатват от популярни облачни услуги като по този начин лесно и бързо споделят, и дигитализират документи. Устройствата са съвместими с услугите Google Drive, Dropbox и OneDrive и позволяват директна работа с документи, съхранени в облака, от тъч екрана, без нужда от PC.

MFC-J3930DW поддържа и Near Field Communication (NFC) и позволява взаимодействия от типа „доближи и отпечатай“ със съвместими мобилни устройства.

Ива Тотева, мениджър „Продажби и маркетинг“ в Brother България, каза: „ Новите модели InkBenefit Professional бяха разработени за клиенти, които печатат големи обеми и изискват отлично качество и производителност в комбинация с ниски цени на консумативите. Това е най-солидната ни серия от мастиленоструйни устройства до момента. Новото поколение цветни устройства е практично, бързо и предлага печат в по-големия А3 формат на изключително изгодна цена на копие.”

* От 5.5 секунди от режим готовност за MFC-J3530DW и MFC-J3930DW.

** Според вътрешни тестове на Brother.

 

Серията Brother Ink Benefit Professional включва:

MFC-J2330DW

·         599 лв. с ДДС

·         A3 печат/A4 сканиране

·         До 22/20 ipm

·         входяща тава за 250 листа

·         слот за ръчно подаване на хартия

·         6.8 см тъч LCD

·         LAN/Wi-Fi/USB

·         ADF за 50 листа (сортирано копиране до 30 листа)

·         Двустранен печат

·         Капацитет на мастилниците (обикновена/голяма): черно – 550 / 3000 стр., CMY – 550 / 1500 стр.

 

MFC-J3530DW

·         699 лв. с ДДС

·         A3 печат/сканиране

·         До 22/20 ipm

·         входяща тава за 250 листа

·         слот за ръчно подаване на хартия

·         6.8 см тъч LCD

·         LAN/Wi-Fi/USB

·         ADF за 50 листа (сортирано копиране до 30 листа)

·         Двустранен печат

·         Капацитет на мастилниците (обикновена/голяма): черно – 550 / 3000 стр., CMY – 550 / 1500 стр.

 

MFC-J3930DW

·         899 лв. с ДДС

·         A3 печат/сканиране

·         До 22/20 ipm

·         входяща тава за 250 листа

·         слот за ръчно подаване на хартия

·         9.3 см тъч LCD

·         LAN/Wi-Fi/USB/NFC

·         Двустранен ADF за 50 листа

·         Двустранен печат/сканиране/копиране

Капацитет на мастилниците (обикновена/голяма): черно – 550 / 3000 стр., CMY – 550 / 1500 стр.