Седем неустоими предложения за летни обувки

Тази година дамските обувки повече от когато и да били предизвикват нашата смелост и ни приканват да експериментираме. Ето и нашето предложение:

1. Златисти, сребристи и бронзови. Лъскавите обувки с блестящи оттенъци могат да бъдат много луксозни, но и много кичозни. По-мургавите жени трябва да внимават, ако ги използват, защото по начало злато и бронзов тен не е от най-удачните комбинации. Зависи много и от модела. – H&M, Unisa by Humanic, Dior, Jimmy Choo и др.

2. Класически обувки с остър връх. – Макар и малки позабравени тези модели бързо се раздвижиха върху ходилата на дамите, предизвиквайки сензация. Няма жена, която де не се чувства най-добре със заострените елегантни токове – H&M, Zara и др.

3. С модерни каишки или връзки. В гръндж, бохо или готик лайфстайл, тази обувки са за дамите, които си падат по авантюри и предизвикателства. Много шик са оксфордските обувки с цветни или леопардови принтове – Alexander McQueen, Prada, Louis Vuitton, H&M и др.

4. Обувки с масивен ток. Те не са изтънчени и фини като тези с остър тънък ток, но пък са с бунтарско ъндърграунд звучене. С техния винтидж силует, те възкръсват най-доброто от миналите епохи – H&M, Zara и др.

5. Полихромните колоритни сандали и обувки. Те са невероятно свежи, повдигащи настроението и зареждащи с положителни емоции – Alexander McQueen, Armani, Prada, Jimmy Choo, Dior и др.

6. Стилни сандали с равна подметка. Те са функционални и практични, и не само. В атрактивни цветове, екстравагантни модели и ослепителни бижута – Alexander McQueen, Zara, Jimmy Choo и др.

7.Отворени боти. Ботитетази година не са “low boots”, както до сега, а са високи над глезена. Те са фантастични и през топлите месеци дамите стъпват уверено с тях на тънък висок ток – H&M,Dior, Zara и др.

Източник: Магазин за обувки – http://mes.bg