Pulsar пусна PlayStation 4 Slim за 499 лева

Конзолата PlayStation 4 е фактор на гейм пазара, който е трудно да бъде пренебрегнат. Флагманът на Sony има водеща роля в настоящата конзолна генерация с над 50 милиона продадени бройки от пускането й в продажба в западния свят през ноември 2013 г. до днес. Тази цифра има важно значение не само за финансовите резултати на японската компания, а носи сериозни облаги и на крайния потребител.

 

 

Фактът, че 50 милиона души в световен мащаб притежават PS4 означава пълни сървъри за игрите с онлайн съдържание, по-добра поддръжка, редовни безплатни подобрения на операционната система, по-примамливи промоции, повече ексклузивни заглавия, налични единствено за тази платформа и по-голямо внимание към конзолата от страна на разработчиците на мултиплатформени игри, чиито продукти по правило се правят с идеята да изглеждат по-добре, да се играят по-добре, да бъдат по-полирани и да се движат по-плавно именно във версиите им за водещата конзола на пазара.

 

Към днешна дата PlayStation 4 е задължително попълнение в колекцията на всеки геймър със своето съчетание от удобство, достъпност и богат каталог от заглавия. От хлапето, което прави първите си крачки в света на игрите, до запаления хардкор геймър, който не е пропускал игрална платформа от времената на SEGA Saturn и Super Nintendo Entertainment System – Sony може да предложи нещо за всеки.

 

 

Геймърите, които все още не притежават PlayStation 4 или считат, че конзолата на Sony е перфектният подарък, който скъп за тях човек да открие под елхата си, могат да се възползват от предстоящата празнична промоция на веригата за видеоигри Pulsar. На 17 и 18 декември най-голямата специализирана верига за гейм продукти ще предлага в своите магазини и на www.pulsar.bg конзолата PlayStation 4 Slim на цена от 499 лева.

 

 

Какво е PlayStation 4 Slim и с какво се различава от стандартната игрова приставка PlayStation 4? Slim версията е част от новите ревизии на PS4 и се отличава с по-голяма стабилност, по-добро и безшумно охлаждане, по-стилен дизайн на конзолата и контролера, и не на последно място – предлага пълния набор от функциите и хардуерните възможности на PlayStation 4, но събрани в далеч по-компактни размери. Много е подходяща за геймъри, търсещи конзола, която да заема по-малко място в дома им или дори в пътния им сак при пътуване.