Пулсар кани феновете на кеча да излязат на виртуалния р

Кечът е шоу, което събира милиони зрители пред телевизорите и в залата. Да бъдеш страничен наблюдател обаче е скучно, така че авторите на WWE серията отново предлагат на играчите директно да се качат на ринга и да извървят пътя си към върха с бойни умения, подли тактики, умели вербални манипулации и перфектно хореографирани излизания пред публиката, насред светлини, пироефекти и гръмка музика. 

В крайна сметка – всичко е спектакъл, а WWE серията се е доказала като един от най-добрите такива на игралната сцена. Популярният гейм франчайз се слави с факта, че винаги се опитва да предостави на феновете си максимално реалистично кеч преживяване, като освен солидната бройка от близо 100 нови или придобили култов статус през годините звезди на кеча, WWE 2K17 предлага подобрена бойна система, подобрения във визията и куп екстри, които правят играта почти неразличима от телевизионното шоу.

 

Основната притегателна сила на бойните игри, разбира се, винаги е била сблъсъкът с реален човешки противник онлайн или офлайн, на един екран, но WWE серията винаги е разчитала и на силна солова кампания, в която да си създадете собствен боец и да го превърнете в WWE суперзвезда. 

 

В WWE 2K17 въпросната солова кампания е по-изпипана от всякога, като вашият кечист бива взет под крилото си лично от треньора Мат Блуум. Няма аспект от истинското шоу, който да не е пренесен и в играта – като започнем от популярните излизания пред публиката, които можете да режисирате лично с ефекти и музика по ваш избор, минем през екипировката, чиито дизайн можете да променяте по свой вкус или дори да я превърнете в собствена мърчъндайз серия и стигнем до словесните дуели, даващи възможност на вашия кечист да призове конкретен опонент, да се похвали пред публиката с това колко е велик или да унизи опонента си.

 

Контролът над вашето лично шоу този път наистина е пълен, а самата игра ви очаква във веригата магазини Pulsar Games или за онлайн поръчки на www.pulsar.bg.