Brother представя новата серия InkBenefit Plus

Специалистът в технологиите за печат Brother представи новата си серия от принтери InkBenefit Plus, които ще се появят и в България през юли. Тя включва три нови мастилено-струйни мултифункционални устройства с пестящи пари резервоари за мастило, които могат да се презареждат.

Проектирани да помогнат на малкия бизнес и домашните офиси за значително намаляване на разходите за печат, тези модели са снабдени със система за многократно пълнене на резервоарите, което елиминира нуждата от закупуване на мастилници. Четирите индивидуални резервоара за мастило (черно, циан, магента и жълто) позволяват лесно допълване посредством оригиналните бутилки за презареждане на Brother. Мастилата за презареждане с обем от 120 ml всяко са достатъчни за отпечатване на 6000 черни и 5000 цветни страници, при което се постига супер ниска цена на копие.

Самото презареждане се извършва бързо, лесно и чисто, тъй като не изисква специални технически умения и без проблем може да се извърши дори в домашни условия. Контейнерите за мастило на принтера са разположени в предната част на устройството, където са лесно достъпни.

Ива Тотева, Мениджър продажби и маркетинг в Brother България каза: „Бизнесът в страната е изключително чувствителен по отношение на запазването на ниските разходи за печат. Консумативите InkBenefit с голям капацитет, които са част от последните ни мастилено-струйни модели, добиха огромна популярност – затова сега представяме принтерите InkBenefit Plus, които са първите, предлагащи презареждащи се резервоари за мастило. Надяваме се тези модели да продължат успеха на Brother да разширява пазарния си дял при мастилено-струйните А4 МФУ, който нарасна с 20% за 2014 спрямо 2013 г. при общ спад за сегмента от 10%”, допълни тя.

Серията Brother InkBenefit Plus включва мултифункционалните модели DCP-T300, DCP-T500W и DCP-T700W, които предлагат по-ниска цена на притежание (TCO) с цена за отпечатване на страница, започваща от 0.004 лв.

Цените започват от 359 лв. с ДДС. Контейнерите с мастило Brother InkBenefit Plus ще се предлагат на цена от 17 лв. с ДДС за черно и 13 лв. с ДДС за всеки останал цвят.