Dell UC Command Suite с нови възможности за анализ

Dell Software обяви нова реализация на своя продукт Unified Communications Command Suite. Той идва с нова възможност за отчитане на анализи от Office 365 и Cisco Unified Communications Manager към междуплатформени анализи и решения за диагностика на Dell.

Unified Communications Command Suite 8.1, единственото решение на пазара, което предлага анализи и диагностики както през Microsoft Exchange, така и през Lync, сега разширява възможностите на организациите да извличат ползи от стойността на информацията от своите обединени комуникационни (Unified Communications – UC) системи. Така се увеличава продуктивността на потребителите, подобряването се възприемането, защитава се чувствителната информация, повишава се възвръщаемостта на инвестициите, както и планирането на бъдещия ръст и миграциите.

Днешните организации инвестират сериозно в обединени комуникации и обикновено имат разнообразие от системи в рамките на самите организации. Все още липсва обаче точна представа за това кой използва платформите или кой вече ги е използвал. Резултатът е загуба на продуктивност, увеличаване на човекочасовете за поддръжка и милиони долари в допълнителни софтуерни платформи.

С идването на края на поддръжката на Windows Server 2003 се увеличава възприемането на Office 365 и  Exchange 2016. Организациите обмислят пътища за миграция на множество UC платформи, които ще поддържат увеличаващите се бизнес нужди, а самите компании ще бъдат по-добре подготвени за бъдещ ръст. UC Command Suite предоставя точни изводи от вече разгърнати различни UC комуникационни платформи. Като тази информация ще включва това  кои офиси, отдели или градове използват специфичните възможности на платформите. Така ще се помогне на бизнесите да определят къде да се увеличи инвестицията и къде да се елиминира платформите, за да не бъдат използвани в бъдеще.  Тези изводи помагат на организациите по-добре да се приоритизират, да се предвижда планирането на капацитета за бъдещата среда и да се подсилят по-добре комуникациите, като същевременно се направят политики за предотвратяване загубата на данни и се планира техния миграционен път. В допълнение тези UC изводи помагат да се предвиди какво е междуплатформеното възприемане и използване. По този начин се постига максимална възвращаемост на инвестициите.

Unified Communications Command Suite 8.1 е официално в наличност от 24 юни.