Toshiba показа серията дисплеи TD-E

Toshiba обяви серията TD-E – решение за дигитална сигнализация, създадено да привлича клиентите в търговската среда през целия работен ден. С Full HD 1080p резолюция и ъгъл на гледане от 178°, TD-E комбинира високо качество на представяне с по-широко въздействие, за да подпомогне бизнеса по най-добрия начин във всяко едно обкръжение.

Серията TD-E е проектирана да подхожда на различни видове среда, предлагайки комбинация от различни опции за свързване и възможност за хоризонтален или вертикален монтаж. 

TD-E серията е създадена, за да работи в продължение на 16 часа на ден, 7 дни в седмицата, като предоставя на клиентите открояваща се през целия ден информация в допълнение към Full HD (1920 x 1080) резолюцията и LED-подсветка.

Серията TD-E включва различни варианти за свързване и позволява лесно и гъвкаво управление. RS-232 портът дава възможност на потребителя да контролира мощността на дисплея и да въвежда настройки от централно място за намаляване на потреблението в не-пиковите часове и да оптимизира дисплеите за постигане на най-голямото възможно въздействие върху клиентите.

102-сантиметровият (40”) TD-E401 и 127-сантиметровият (50”) TD-E501 вече са налични в Европа. Серията TD-E ще предложи 80-сантиметрови (32”) и 165-сантиметрови (65”) модели през първото тримесечие на 2015 година.