Toshiba с участие в Gartner Symposium ITXPO 2014

Toshiba Europe GmbH ще разкрие своята визия, свързана с новата дигитална ера и как Интернет на вещите ще оформи бъдещето на бизнес еволюцията по време на Gartner Symposium ITXPO в Барселона от 9 до 13 ноември, 2014 година.

С промените, настъпващи на ИТ пазара, и движението в посока облачни технологии,  големи обеми от данни и Интернет на вещите, позволяват на устройствата да предоставят опции за инкорпориране и добавяне на стойност в организациите. Подобни възможности ще позволят на компаниите да се трансформират и да еволюират, когато става въпрос за събиране, комуникиране, управление и използване на данни за бъдещото развитие на дигиталния бизнес. 

Една концептуална технология на щанда на Toshiba по време на Gartner Symposium ITXPO 2014 представя ползите в застрахователния сектор както за потребителите, така и за самите застрахователи. Чрез внедряване на устройство за контрол на трансмисията заедно с GPS сензор в колите, застрахователните компании ще могат автоматично да изпращат точни ‘pay per mileage’ фактури без необходимост да увеличават обема работа, както и въглеродния отпечатък. Същата система има възможност да анализира и оценява техниката на шофьорите и скоростта на каране, така че застрахователят може да изпраща автоматични, препоръчителни стъпки за по-безопасно шофиране и да намали рисковете от инциденти.

В допълнение, Toshiba също така ще демонстрира лаптопи от своята серия Z, състояща се от Portégé Z30t, Tecra Z40 и Tecra Z50 с Full HD екрани, които допълват мощността и мобилността й. Таблетите Encore Mini и Portégé Z10t също ще бъдат изложени, за да разширят богатата гама от устройства в подкрепа на бизнеса.