Fujitsu с бекъп решение за средния бизнес

Fujitsu прави планирането, въвеждането и работата с бекъп масиви от данни изключително лесно за представителите на средния бизнес и тези компании, с множество офиси и дистрибуторска дейност.

Това става благодарение на решението FUJITSU Storage ETERNUS CS200c, което дава пълни възможности за бекъп и съхранение в един пакет. Интегрираната система на Fujitsu позволява на компаниите да се възползват от нарастващата нужда за бекъп решения в средния бизнес.

Защитата на данните е изключително важна, но трудна за постигане задача и ако не бъде извършена правилно, тя може да доведе до глоби, удар по репутацията и дори по-сериозни проблеми.

Ето защо FUJITSU Storage ETERNUS CS200c става част от комплексното портфолио на компанията, насочено към бизнес решенията за сторидж. Успоредно с пакета, Fujitsu предлага и подробно обучение на своите партньори, за да им помогне да усвоят начините, по които с помощта на FUJITSU Storage ETERNUS CS200c могат да отговарят на нуждите на бизнеса за бекъп решения.

Пакетът FUJITSU Storage ETERNUS CS200c е напълно лицензиран, за да осигури възможност за бързо разширяване на приемливи цени по време на продуктовия цикъл на програмата. Fujitsu осигурява нужното спокойствие на своите клиенти като действа едновременно като партньор за всички нужди, свързани със сървърите, сториджа, софтуера и услугите, като освен това компанията предлага и набор от опции за допълнителна поддръжка за 1, 3 или 5 години.