Dell показа нови сторидж възможности от висок клас

Компанията Dell въведе високия си клас сторидж възможности в решенията от среден мащаб чрез създаването на нова серия пълнофункционални, корпоративни сторидж масиви.

Освен това, Dell разкри детайли около разрастващата се екосистема на софтуерно дефинирано решение за съхранение на данни (SDS) и плановете за разширяване на портфолиото си чрез новия конвергиран сървър и сторидж устройствата на компанията.

Dell Storage SC4020 с инсталиран капацитет от над 400 терабайта може да поддържа широк диапазон от натоварвания в организации от всякакъв мащаб и във всички индустриални сектори, като се стреми към високо производително стартово, отдалечено или офис SAN решение за съхранение на данни за средни компании.

Dell Storage SC4020 също осигурява отлично репликационно допълнение към масивите Dell Compellent SC8000, като позволява на потребителите да свържат и да управляват масивите чрез общ, централизиран интерфейс за управление, който може да допринесе за опростяване на операциите и да намали общите разходи за притежание.

Серията Dell Storage SC4000 е налична в световен мащаб от този месец.