Fujitsu удвоява WAN скоростите

Не можем да не признаем, че в последните години скоростите на WAN са повече от задоволителни. Но, както всички знаем, апетитът идва с яденето. И колкото и високи да стават скоростите на трафика, те никога не са достатъчни. За да задоволят този постоянен глад за скорост от Fujitsu създадоха нова технология, която удвоява скоростта на WAN трансферите.
Новата технология се адаптира автоматично към различни специфики като например загуба на пакети и забавянето на комуникационните мрежи, включително мобилни и международни мрежи. Технологията осигурява множество ускорители, които автоматично избират комуникационните протоколи в зависимост от спецификите на мрежата. Според официалното съобщение от фирмата, постиженията на новата технология са доказани с тестове в Националния институт по информатика.

От Fujitsu твърдят, че новата технология може да създава инфраструктура, използваща максимално ефективно наличната в мрежата ширина на лентата. Тя може да предлага и фини услуги, координирани с различни мрежови функционалности като защитни стени и механизми за разпределяне на натоварването.