Над 300 IT специалиста се събират във Велико Търново

Над 400 програмисти, уеб девелопери, дизайнери, хардуерни специалисти, ИТ мениджъри от различни нива и всички, които се интересуват от бъдещето на уеб ще се съберат на „How.Camp 2014” във Велико Търново, което ще се проведе на 25-ти октомври тази година.

Единадесет лектора от световни и български компании ще разкрият пред аудиторията тайните на уеб пространството и програмирането. „Технологични хакери и уеб специалисти  от световна величина ще споделят реални казуси от практиката си”, съобщи организаторът Богомил Шопов и допълни, че след всяка лекция „можете да продължите дискусията с лектора и да му зададете своите въпроси или да споделите своя опит.“

До момента за „How.Camp” са се регистрирали над 270 души от цяла България.

Събитието ще се проведе в голямата зала на великотърновския театър „Константин Кисимов“, което е гаранция за комфортното преживяване на всеки един от участниците.

Това е двайсет и второто от поредицата събития организирани от екипа на конференцията в Бургас, Русе, Варна, В. Търново, Сливен, Белград и Прага. С това събитие се отбелязва и 10 годишнината от първото събитие проведено през 2004 година в гр. София.