Toshiba представи новият Satellite Pro R50-B

Toshiba Europe обяви пускането на пазара на Satellite Pro R50-B – богат на приложения и достъпен 39,6-сантиметров (15.6”) лаптоп, създаден за нуждите на малкия и среден бизнес.

Тънък, сигурен и надежден, този лаптоп е оптимизиран, за да отговори на множество изисквания, благодарение на различните внимателно подбрани функции и елементи на дизайна.

С процесорите до 4-то поколение Intel CoreTM i5 и до Intel HD 4400 графика, Satellite Pro R50-B осигурява производителност, за да повиши продуктивността и да направи възможно използването на няколко приложения  едновременно.

За да защити бизнеса от загубата на данни, платформата за сигурност Trusted Platform Module (TPM) гарантира, че хардуерът, включен в избрани модели ще осигури сигурност на важните бизнес данни, съхранявани локално. Освен защитата на данните, HDD 3D сензорът осигурява наблюдение на хард диска, в случай на рязко движение или капки. 30-дневната версия на McAfee LiveSafe Security е предварително инсталирана, за да поддържа лаптопа в безопасност от вируси и други заплахи.

Лаптопът Toshiba Satellite Pro R50-B в момента е наличен в Европа.