Toshiba представи обновената си продуктова линия у нас

Toshiba представи официално и в България своята актуализирана продуктова линия, включваща премиум хибриден ултрабук, първият лаптоп с Ultra HD екран, следващо поколение таблети Encore и новите серии Satellite C, L, P и S, както и мобилни бизнес предложения от Z-серията.

Сред открояващите се продукти е първият за компанията хибриден ултрабук Satellite Click 2 Pro P30W, създаден за лесна смяна на режима от лаптоп в таблет с една ръка. Satellite Click 2 Pro P30W идва с Full HD (1920 x 1080) IPS с живи цветове и прецизни детайли, а интегрираният светлинен сензор Ambient Light приспособява LCD яркостта в зависимост от заобикалящата среда и степента на осветеност. Технологията DTS Sound за подобряване на аудиото със звук от harman/kardon, налични на таблета, носят удивително аудио качество и премахват необходимостта от външни говорители.

Освен това от компанията за първи път пускат и лаптоп с Ultra HD екран – Satellite P50t. Той е оборудван с 4-то поколение Intel Core Quad-Core i7 процесори, графика AMD Radeon R9 M265X и 2GB GDDR5 VRAM. В зависимост от нуждите на потребителя се предлага избор от конфигурации за съхранение – SSD с капацитет до 256 GB, HDD до 1 TB, както и 1 TB хибриден SSHD диск.