Fujitsu посреща нуждите на хипер-свързаността

Хиперсвързаният свят си има изисквания, които определят оцеляването в него. Едно от тях е наличието на стабилна инфраструктура от сървъри, които да го поддържат от разпадане.
В опит да посрещнат тези нови необходимости Fujitsu представи платформа от важни за бизнеса продукти, предлагащи по-висока производителност, капацитет на паметта и надеждност. Освен това от фирмата осигуряват и възможност за по-висока ценова ефективност при смяната на остарялото оборудване. До 31 март 2015 година клиентите на компанията могат да кандидатстват за 20% отстъпка от цената на всички FUJITSU Server PRIMERGY модели при връщане на стар сървър.

Едно от новите предложения на компанията е PRIMERGY RX4770 M1 – х86 рак-сървър от индустриален клас. Той намалява работните разходи със 70% и улеснява изпълнението на свързани с инфраструктурата задачи като визуализацията. Производителността му е повече от два пъти по-висока от тази на предшествениците му, благодарение на новите Intel Xeon E7-4800/8800 v2 процесори с до 60 ядра. Капацитетът на паметта пък е утроен и вече е 6 TB.