Dell с ново решение за големи обеми работа

От Dell представиха новото попълнение в портфолиото си бизнес сървъри PowerEdge – Dell PowerEdge R920. PowerEdge R920 е най-бързият сървър на Dell в момента. Той позволява на клиентите да постигат по-бързи резултати и да се адаптират успешно към променящите се нужди на бизнеса. 

Създаден, за да предоставя оптимален достъп до огромните обеми информация, които се записват и обработват в бизнес средите, и разполагащ с новите процесори Intel E7, PowerEdgeR920 предоставя възможности за справяне с критични обеми работа, напр. планиране на ресурсите на предприятието (ERP), управление на връзките с клиенти (CRM), e-търговия и много големи бази данни, вкл. in-memory такива. R920 комбинира солидна операционна памет и капацитет за кеширане с високо динамична памет, I/O и компоненти за съхранение, което го прави идеален за среда, в която ефективността, надеждността и възможностите за разширяване са критични. 

С PowerEdge R920 приложенията могат да извършват повече транзакции за по-кратко време, използвайки до 60 от ядрата на процесора. Добавени са няколко сериозни подобрения на достъпа до данни, напр. осемте NVMe PCIe Express Flash диска с малко забавяне и висока продуктивност, които имат по-голяма IOPS ефективност от въртящите се дискове; новият H730P PowerEdge RAID контролер (PERC), който удвоява предишния размер на каширане и предоставя до 100% повече IOPS ефективност; и  двойната PERC мощност, чрез която потребителите могат да получат максимална продуктивност от голям брой налични SSD дискове.