Adsys ще си партнира с Baracuda

Българската ИТ компания Adsys обяви, че от началото на месец февруари е сертифициран партньор на  Barracuda Networks.

Barracuda Networks има челни позиции на международния пазар в три ключови ниши: сигурност на съдържанието; мрежи за доставка на приложения и високотехнологични решения за съхранение на информация; защита и възстановяване на данни след бедствие.

Портфолиото на Barracuda Networks включва решения, създадени да отговорят на съвременните нужди на всяка една компания, що се отнася до мрежова сигурност и защита на данни – предоставяйки на всяка една организация, независимо от големината й, цялостни end-to-end решения, които могат да включват хардуер, виртуални и cloud базирани приложения, както и различни видове хибридни комбинации, според специфичните нужди на конкретния проект.

Сред клиентите на  компанията Barracuda Networks, която оперира в над 100 държави и работи с близо 150 000 организации, могат да бъдат намерени имената на световни гиганти, като CitiBank, Coca-Cola, Delta Dental, FedEx, Harvard University, IBM, L’Oreal и мн.др., които ежедневно предлагат своите продукти, услуги и решения, благодарение на сигурността, която  Barracuda им предоставя.

Сред решенията, които клиентите на Adsys ще могат да използват за повишаване сигурността на своя бизнес са:

Barracuda Backup: високо ефективно, интегрирано решение, което включва целия софтуер, хардуер и апликации за съхранение на данни, необходими за физически, виртуални и хибридни среди, на една достъпна цена. 

Barracuda Firewall: Firewall от ново поколение – високотехнологичен и с висока производителност firewall, свързан с облака, които позволява достъп до Layer 7 приложения, интензивни изчисления, филтриране на съдържанието и мн. др. Решението за онлайн защита на Barracuda е мащабируемо и ще расте паралелно с нуждите на клиента. NG Firewall е решение Решение за корпоративен клас мрежи, съчетаващо защитна стена от ново поколение. 

Barracuda Load Balancer ADC: Проектиран за нуждите на съвременните центрове опериращи с  огромно количество данни, multiport платформатта Barracuda Load Balancer ADC позволява достъп и контрол от ново поколение, комбинирани с разширени възможностти за защита. 

Barracuda Link Balancer:  Barracuda Link Balancer интелигентно и динамично балансира трафика през няколко връзки, за да се осигури непрекъсната свързаност и ефективност на ежедневните операции в една организация. 

Barracuda Message Archiver: Високо производително решение, представляващо мощен инструмент за архивиране на съобщения и eDiscovery. Barracuda Message Archiver предлага оптимизация на разходите за e-mail инфраструктура, увеличава бързината на достъп за мобилните потребители, и опростява достъпа до информация от всички нива. 

Barracuda NG Firewall: Решение за корпоративен клас мрежи, съчетаващо защитна стена от ново поколение, оптимална ефективност и производителност с масивна скалируемост, лесно и ефективно управление, ниско потребление на ресурси и висока производителност при критични за бизнеса приложения. 

Barracuda Spam Firewall: е комплексно решение за корпоративна защита от нежелана поща, включващо съвременни технологии за защита от спам и блокиране на вируси, защита на данните, предотвратяване на DoS атаки, криптиране – всичко това, на една достъпна цена, която може да си позволи среденя бизнес. 

Barracuda Email Security Service: ценово ориентирано решение, което е достъпна алтернатива на софтуерните и хардуерни продукти в сектора. Цялостна услуга, базирана в облака, която включва най-доброто от продуктите за защита от спам, вируси, сигурност на данните, предотвратяване на DoS атаки и т.н. 

Barracuda SSL VPN: функционален и мащабируем уеб базиран клиент, който осигурява на потребителите лесен за използване интерфейс за VPN достъп до вътрешни уеб приложения и споделени файлове в мрежата. 

Barracuda Web Filter: решение за филтриране на уеб съдържание, което предоставя възможност на бизнеса да се възползва от новите технологии и онлайн инструменти, без намаляване на скоростта и загуба на данни. 

Barracuda Web Security Service: комбинирано SaaS решение за сигурност и уеб филтриране на съдържанието.