ASUS VivoTab Note 8 с Windows 8.1 вече е в България

Новият таблет на ASUS – VivoTab Note 8 с Windows 8.1, който беше представен преди броени дни на изложението CES 2014 в Лас Вегас, вече се предлага и в България. Цената на таблета у нас е 649 лв. (32 GB модел). ASUS VivoTab Note 8 разполага с професионален цифров стилус Wacom, което го прави най-добрия таблет със стилус както за работа, така и за забавление.

Моделът се предлага с фабрично инсталиран пакет Microsoft Office Home and Student, който включва Microsoft Word, Excel, PowerPoint и OneNote. VivoTab Note 8 тежи едва 380 г и е достатъчно компактен, за да се използва само с една ръка, което го превръща в идеалното устройство за работа в движение.

VivoTab Note 8 е снабден с процесор Intel Atom Z3740 за перфектен баланс между работа с няколко приложения едновременно и енергийна ефективност. Батерията на модела издържа до 8 часа с едно зареждане, което позволява целодневна работа с устройството. VivoTab Note 8 разполага с 2 GB RAM, до 64 GB SSD и слот за microSD карта памет с капацитет 64 GB, което предоставя цялото необходимо пространство за приложенията и файловете на потребителите. Достъпът до личната информация в движение е по-лесен от всякога, тъй като компанията предлага безплатно неограничено пространство в ASUS WebStorage за период от една година.