Dell е доставчик №1 на корпоративни сторидж решения

Компанията Dell обяви, че определена като номер едно избор сред всички IT лидери за флаш разгръщания в корпоративни среди.

Тя започна да предлага нови флаш-оптимизирани решения и по-уплътнено сторидж пространство. Новото предложение на Dell е създадено, за да отключи по-голям бизнес потенциал за клиентите – потенциал, който бе ограничен досега от цената на флаш носителите, предлагащи голямо изпълнение.

Според прочуване сред EMC, HP, IBM, NetApp и другите водещи вендори, Dell е определена като най-добър избор с преднина от шест или повече процента сред ИТ лидерите, които са селектирани като водещи доставчици на флаш/SSD решения. Резултатите от изследването на  ITIC/Storage Strategies NOW, проведено сред повече от 550 глобални ИТ компании, също показват, че 32 процента от респондетите в момента използват или имат определен план за разгръщане на флаш/SSD технологии.

Новите решения на компанията се отличават с предимства като по-малко пространство, намалявайки пространството в шкафовете до 84 процента и намаляване на закъснението с до 90 процента.