Обявиха ново мобилно приложение за сигурни разплащания

mobb е първото мобилно приложение, дело на Борика-Банксервиз, с което можете да превърнете  мобилния  си  телефон в сигурно и удобно средство за управление и плащане  с Вашите банкови карти.

Към момента mobb е единственото приложение на пазара, което не изисква въвеждането наданни   за   картодържателя   и   за   неговите   карти.   Вместо   на   самия   мобилен   телефон   тазиинформация се пази единствено в системата на Борика–БАанксервиз, до чиито сървъриприложението има достъп посредством криптирана връзка. Също   така   единствено   mobb   предлага   функцията   „Заключване/Отключване“   набанкови карти. На практика с едно докосване можете да ограничите физическия и виртуален достъп до Вашите карти, включително информационните функции.

mobb позволява да регистрирате много на брой карти и то от различни   банки. Единственото условие е картите да бъдат издадени от банки-участнички в системата на mobb, като към момента това са: Централна Кооперативна Банка, СИ Банк, Инвест Банк, Общинска Банка,Токуда Банк, Д Банк и Интернешънъл Асет Банк.

Приложението е налично за всички водещи мобилни платформи: iOS, Android, BlackberryOS 7 и Windows Phone 8. mobb може да се ползва от абонатите на всички мобилни оператори.Също така приложението не изисква да сменяте своята SIM карта.