Acer пусна усъвършенствана версия на Aspire S7

Acer пусна в продажба новия 13.3-инчов ултрабук Aspire S7. Той има същите характеристики на своя предшественик, но същевременно откриваме подобрен живот на батерията за работа през целия ден (до 7 часа), по-качествена електролуминисцентна (EL) подсветка на клавиатурата за по-комфортно писане и 2-ро поколение безшумна охлаждаща система Acer TwinAir. 

Новият Aspire S7 поддържа технологията WiDi на Intel, която позволява на потребителите да възпроизвеждат съдържанието от дисплея на своя лаптоп на ТВ или по-голям екран без кабел. С тази опция собствениците на S7 могат да възпроизвеждат видео съдържание на техния екран в хола и същевременно да отворят нов прозорец на дисплея на лаптопа си, за да работят – едно изцяло ново измерение в изпълнението на много задачи едновременно.

Aspire S7-392 поддържа Full HD IPS 10-точков сензорен екран с резолюция 1920 x 1080. В допълнение IPS технологията визуализира реални и точни цветове при ъгъл на гледане до 170°. Възползвайки се от сензорните качества, които Windows 8 предлага, тъч-екранът на S7 може да се отвори до 180°. Смяната на ориентацията на дисплея става с една проста комбинация от клавиши, което предразполага за лесно представяне и споделяне на съдържание. Първият 10-точков сензорен WQHD дисплей на Acer е наличен за модела S7 с IPS технология и впечатляващата 2560×1440 резолюция на 13,3-инчов екран.

S7 събира на едно място мощни технологии като система от два микрофона за шумоизолиране и патентована PurifiedVoice технология на Acer, които подобряват речта и изолират ненужните шумове при гласово разпознаване и VOIP приложения, които възпроизвеждат кристално чиста и ясна гласова комуникация. Освен това устройството използва 4-то поколение процесор Intel Core и RAID 0 SSD за по-бързо събуждане, писане и четене, както и безшумна работа.

Ултрабукът S7 остава впечатляващо тънък и лек, тънък едва 12.9мм и с тегло от 1.3кг. Създаден от премиум материали и разполагащ с двоен вентилатор, T-образен дизайн на рамковата панта, която гарантира стабилност при сензорна работа. Покритието Gorilla Glass 2 е гладко при докосване, красиво и тънъко, но същевременно столидно и устойчиво на надраскване, както и лесено за почистване. Новият S7 се отличава с дизайн изработен от един блок алуминий с помощта на процес, който спестява енергия и материали, като резултатът е ултра-тънко шаси, което е изключително издръжливо и технически изправно.

Новият Aspire S7 може да бъде намерен в магазинната мрежа. За повече подробности относно спецификациите и цените може да се обърнете към нашите дистрибутори.