Dell подобрява сериите Latitude, OptiPlex и XPS

Dell анонсира обновените характеристики на сериите Latitude, OptiPlex и XPS. Очакват ни подобрен дизайн и сензорен екран, както и повишена защита и улеснено управление. 

Благодарение на Adobe RGB Quad HD монитора на XPS 27 All-in-one ще може безпроблемно да проектирате, създавате или да се наслаждавате на още по-ярки и истински цветове.

За потребителите, търсещи многофункционален настолен компютър с усъвършенствани характеристики, XPS 8700 е създаден с идеята за по-добра скорост и повече пространство. Tрансформиращият се лаптоп XPS 12 пък е още по-бърз и ефективен. 

С Latitude E6540 Dell надгражда портфолиото от корпоративни продукти, отличаващи се с със сигурност, лесно управление и висока надеждност. E6540 включва сертифициран TPM и функцията Dell Data Protection, което осигурява защита на данните на изключително високото Ниво на сигурност 5 според стандарта FIPS 140-2.

OptiPlex 9020 е най-лесно управляемият в света Intel vPro настолен компютър – най-мощният, който Dell предоставя към момента. Конструиран в четири варианта.