С Present.me правите презентации навсякъде

Какво правите, ако ви се налага да изнесете презентация в София, Лондон и Ню Йорк едновременно? Present.me ще ви спести усилието да пропътувате всички тези километри, като ви позволи да създадете презентация, която може да бъде видяна отвсякъде. Компанията е финалист на 2013 SXSW Accelerator. 

Спенс Ламбърт – съосновател и изпълнителен директор на Present.me описва услугата като нещо средно между YouTube и Slideshare.

Идеята за Present.me се заражда, след като при Ламбърт идва клиент, който поисква видео на негова бизнес идея. Целият процес по заснемането, редактирането и качването , отнема 1 седмица и излиза 25 000 британски лири.

“Бяхме сигурни, че има и по-лесен начин. Именно така се роди Present.me”, обяснява Ламбърт. Тази услуга ви позволява да качите своята презентация, а след това да се заснемете как кликвате през слайдовете с помощта на уеб камерата на своя компютър. Накрая може да публикувате крайния резултат така, че да е достъпен за всички или само за определени хора.

Бетата на Present.me стартира през май 2011 г. В момента към нея са се включили над 22 000 потребители, които всеки месец съставят по 2000 презентации.

Искате да пробвате Present.me? Кликнете тук.